Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 302 (5509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoare deschisă pentru primarul comunei Preuteşti, Ion Vasiliu

Mă numesc Mangiurea Constantin, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, fost primar al municipiului în perioada 2000-2004.
Am citit în Monitorul de Suceava de vineri, 29 noiembrie, articolul „Elevi de gimnaziu străbat zilnic 10 km prin pădure şi pe câmp, pentru a merge la şcoală”.
Am rămas foarte impresionat de cele sesizate de Monitorul de Suceava, un ziar foarte competent, care informează zilnic cetăţenii despre tot ce se întâmplă zilnic în judeţ şi chiar în ţară.
Mi-am pus întrebarea: Cum poate să se întâmple aşa ceva pe raza comunei dumneavoastră? Cine vreţi să aibă grijă de aceşti copii? Vreţi să aveţi într-o zi o surpriză, ca fiarele sălbatice prin pădure să atace aceşti copii? 
Întruniţi Consiliul Local şi luaţi de urgenţă măsurile ce se impun. Sesizaţi în scris toate organele să ajute urgent rezolvarea acestei probleme, deoarece iarna este venită şi condiţiile vor fi din ce în ce mai grele şi periculoase. 
Vă fac pe moment următoarele recomandări:
Angajaţi un cetăţean din zonă cu un faieton şi sanciu pe timp de iarnă, care să ducă şi să aducă de la şcoală aceşti 12 copii. Cred că vor participa mai mulţi la plată. Poate că şi la anul se va pietrui drumul şi Ministerul Educaţiei, la solicitarea Primăriei şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, va pune la dispoziţie un microbuz.
În al doilea rând, cred că se va găsi cineva care să ajute aceşti copii care să aibă cu ce se încălţa şi îmbrăca în perioada de iarnă, pentru a nu se îmbolnăvi, deoarece ajung la şcoală uzi la picioare şi stau uzi până se întorc acasă. Poate îi va sponsoriza cineva de Sfintele Sărbători care se apropie.
Domnule primar, nu vreau să vă reproşez nimic, dar vreau să vă spun că prima mea grijă cât am fost primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost aceea ca toate şcolile de pe raza municipiului să aibă toate condiţiile pentru a funcţiona normal, mai ales în perioada de iarnă.
Cred că nu o să vă supăraţi că v-am scris aceste rânduri, având rugămintea ca împreună cu Consiliul Local să creaţi urgent acestor copii condiţii omeneşti şi să le apăraţi sănătatea.
Vă transmit dumneavoastră şi Consiliului Local „Sărbători Fericite” şi „La mulţi ani!”
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare deschisă pentru primarul comunei Preuteşti, Ion Vasiliu.
 Vizualizări articol: 2928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Scrisoare deschisă pentru primarul comunei Preuteşti, Ion Vasiliu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nepasare! trimis de
(31 dec 2013, 18:11:26
domnule fost primar, in preutesti sunt microbuze dar primaru le foloseste in scopuri personale, am ajuns de rasu lumi cu un primar fost comunist, si nici nu vorbeste frumos cu lumea,primaru are un consilier personal care injura lumea fara ni-cio rusine, acei oameni din bahna arini sunt majoritatea la ajutoru social, si consilieru primarului se adreseaza cu bai tigane hai mai repede i-a si munceste etc. e o rusine pentru comuna noasta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei