Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 302 (5509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Membrii Clubului 41 Suceava nr. 6 au adus bucurie de sărbători copiilor de la Centrul de plasament „Colţ Alb”

Pentru că e perioada în care trebuie să fim mai buni, mai toleranţi, mai darnici, unii oameni obişnuiesc să dăruiască mici cadouri şi să-i ajute pe cei defavorizaţi de soartă, să simtă şi ei bucuria sărbătorilor, căldura căminului şi afecţiunea aproapelui. ...Ideal ar fi ca permanent să fim aşa şi să fim tot mai mulţi.

Ca de obicei, înainte de Paşti şi de Crăciun, Club 41 Suceava nr. 6 efectuează acţiuni de ajutorare a copiilor instituţionalizaţi sau a unor persoane defavorizate.

De regulă, aceste acţiuni se desfăşoară la unul dintre centrele de plasament de tip familial “Colţ Alb” din Suceava sau “Universul Copiilor” din Rădăuţi. Copiii (băieţi şi fete) din aceste centre au vârsta cuprinsă între 2 ani şi jumătate şi 18 ani.

Vineri, 20 decembrie, membrii Clubului 41 Suceava nr. 6, împreună cu prieteni de-ai lor, au însoţit cei 15 copii de la “Colţ Alb” la cumpărături, după ce aceştia, la începutul lunii decembrie, i-au scris lui Moş Crăciun cam ce şi-ar dori.

După şedinţa de cumpărături, domnişoarele au făcut o vizită la salonul de coafură Antobela, unde li s-a efectuat tratament specific la păr şi au fost coafate, iar cei mici au fost duşi la plimbare şi la mall, unde s-au jucat.

Începând cu ora 18, prin bunăvoinţa restaurantului Casa Bucovineană, toţi copiii au servit cina, împreună cu membrii clubului şi prietenii lor, Moş Crăciun le-a înmânat cadourile, iar copiii au cântat câteva colinde.

În perioada dintre Crăciun şi Revelion, unii copii au fostluaţi pentru câteva ore de membri ai clubului, s-au bucurat de facilităţile oferite de locul de joacă pentru copii de la mall, iar apoi au fost luaţi acasă, unde au servit masa, au colindat şi au stat la poveşti cu gazdele.

În acest an, Clubul 41 Suceava nr. 6 a mai fost în vizită la „Colţ Alb” înainte de Paşte, când a adus toate cele necesare petrecerii sărbătorilor pascale, iar în vară, cu ajutorul SC Prodistribution SRL, a adus 1.500 de sticle cu suc natural.

Club 41 Suceava nr. 6 este o asociaţie apolitică, neconfesională, care reuneşte bărbaţi cu vârsta mai mare de 40 de ani şi are ca unul dintre scopuri promovarea relaţiilor interumane, iar în iunie a aniversat zece ani de existenţă în Suceava.

 

George Petrescu – preşedinte fondator

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membrii Clubului 41 Suceava nr. 6 au adus bucurie de sărbători copiilor de la Centrul de plasament „Colţ Alb”.
 Vizualizări articol: 2791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Membrii Clubului 41 Suceava nr. 6 au adus bucurie de sărbători copiilor de la Centrul de plasament „Colţ Alb”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei