Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 302 (5509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Mii de suceveni au sărbătorit Revelionul în stradă, cu muzică și focuri de artificii

Miercuri, 1 Ianuarie 2014 (16:12:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Revelionul în aer liber, eveniment organizat de Primăria Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, a atras și anul acesta mii de suceveni, care au venit să petreacă în parcarea centrului comercial și să închine un pahar de șampanie la miezul nopții, sub focurile de artificii care au luminat cerul Sucevei mai bine de 10 minute.

Iubitorii muzicii populare au avut ocazia să asculte și să danseze pe melodiile a zeci de interpreți consacrați, precum Sorin Filip, Marius Zgâianu, Călin Brăteanu, Alexandru Recolciuc, George Finiş, Margareta Clipa, Gabriela Teişanu, Andreea Chisăliţă, Rodica Andronic sau Nicoleta Cojocaru.

Talentații membri ai trupei Odyssey au fost cei care au schimbat ritmul muzicii, venind cu un suflu nou, de rock de pe plaiurile sucevene, completându-se cu binecunoscuta trupă Vița de Vie, care a concertat înainte de miezul nopții, după reprezentația celor de la Sony Flame și a cântăreței Ami. Din păcate, deși de obicei ritmurile melodiilor trupei Vița de Vie fac mulțimile să sară și să strige într-un suflet „Basul și cu toba mare” sau „Varzăăă!”, spectatorii suceveni au fost foarte apatici, unii arătându-se mult mai încântați să arunce cu petarde în mulțime, chiar cu riscul de a-i răni pe alții. După ce Adrian Despot a părăsit scena, descumpănit de reacția, sau mai bine zis de lipsa totală de reacție a publicului sucevean, pe scenă a urcat interpreta de muzică populară Dana Dăncilă, care a înveselit ultimele minute din 2013 cu ritmuri populare, invitându-l apoi pe scenă pe primarul Sucevei, Ion Lungu. Edilul sucevean le-a mulțumit sucevenilor pentru sprijinul acordat în 2013 și le-a urat „un an nou mai bun”, invitându-i să numere împreună secundele rămase până la trecerea în 2014.

Imediat cupă aceea cerul Sucevei a fost luminat de superbe focuri de artificii, care i-au ținut pe suceveni cu privirile ațintite spre cer mai bine de 10 minute.

Distracția a mai continuat câteva ore, dar plecarea spre casă a blocat principala arteră de circulație a Sucevei zeci de minute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni au sărbătorit Revelionul în stradă, cu muzică și focuri de artificii.
 Vizualizări articol: 5709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 13 voturi
Mii de suceveni au sărbătorit Revelionul în stradă, cu muzică și focuri de artificii3.0513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Poate vroiau manele... trimis de
( 1 ian 2014, 18:30:17
Trebuia să le dea prostimii niște manele, că numai asta ascultă generația asta incultă.
2.   Parerea mea... trimis de
( 1 ian 2014, 20:26:16
distractia s-a terminat si cine strange dupa? ca in rosal nu poti pune nicio baza.
3.   Rahat.... de Prelipca trimis de
( 2 ian 2014, 12:07:02
Dom' primar cat crezi ca mai poti sa prostesti lumea cu programele tale de tot rahatu', cu artisti de 2 lei , platiti cu bani publici si nu putini, iar orasul arata ca un wc-u public, peste tot mizerie, praf, rahat de porumbei pe marmura si granitul din centru, etc ?
Sper din tot sufletul sa se destepte si sucevenii si sa aleaga un om onest si cu caracter, care sa faca ceva pentru acest oras!
3.1  RE: Rahat.... de Prelipca trimis de
( 2 ian 2014, 19:34:40
te-ai săturat?happy relax, şi el s-a plictisit
mai stă câteva luni (puţine) .. şi se cară
n-am niciun dubiu ! va fi "hirotonisit"
cu o "slujbă" pentru IQ-ul lui ( ... afară)laughing
4.   ... trimis de
( 3 ian 2014, 17:27:30
Revelion facu de tarani,pentru taranii din comunele limitrofe...
5.   PTR abecedar trimis de
( 4 ian 2014, 14:37:57
Aha, deci știi si dumneata ca plopeniul miroase a Bruxelles? Si domn' senator e pe cai balani? Cu așa niște miscari, Dumnezeu ne apere!
6.   Primaru a iest si a zis si el ceva asa cum se face trimis de
( 4 ian 2014, 20:57:21
A iesit primaru la miezu noptii sa vada daca in grajdi e bine si liniste. Nu a adus nici o formatie inteligenta pt. ca pe asta..... nu il duce minte nu ca e "smecher". E un taran prost ajuns in varfu piramidei care mi-a mutilat orasul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei