Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iun 2015 - Anul XX, nr. 135 (5947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Popescu-Tăriceanu, antipaticul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu e nu doar un caraghios cu cinci cuvinte în nume. Ci şi unul căruia i-a intrat un fotoliu de parlamentar drept în fund acum 25 de ani şi nu i-a mai ieşit. Freacă menta în parlament încă din 1990, ales de popor. De poporul rus, judecând după comportamentul constant pe care l-a manifestat.

N-ar fi văzut el parlamentul decât în pliantele fotografice, dacă nu era fiul lu’ tac-su. Adică al fruntaşului liberal Dan Amedeo Lăzărescu, care era tatăl său vitreg. Cu toate astea l-a trădat şi pe el, arătând că, atunci când vine vorba de ordinele pe care le primeşte, nu are mamă şi nu are tată.

În 1990, Opoziţia era o plantă firavă. Lovită de toate vânturile aparatului ce aparţinea Partidului Comunist, păstrat neatins de Ion Iliescu, Opoziţia încerca şi ea să-şi găsească o identitate. Nu era uşor, în faţa unui popor ameţit până la tâmpenie de-atâta manipulare. Partidul Naţional Liberal, alături de Partidul Naţional Ţărănesc şi Partidul Socialist abia agonisiseră vreo zece procente la alegerile parlamentare. Persoane ca Ion Raţiu, Corneliu Coposu, Radu Câmpeanu sau Sergiu Cunescu vorbeau o limbă română cu un accent occidental socotit pe atunci că loveşte în valorile neamului nostru.

Şi ce credeţi că a făcut acest Popescu şi Tăricean, în cârdăşie cu Dinu Patriciu şi alte câteva puşlamale moscovite? A rupt PNL, creând aşa-numitul Partidul Naţional Liberal - Aripa Tânără. O diversiune care a subţiat şi mai mult Opoziţia.

Ce a învârtit insul ăsta în ultimii ani cam ştim. Alina Gorghiu l-a numit, acum trei zile, „berbecul PSD”. Eu l-aş numi anusul politicii româneşti. Pe la el trece tot ce mai murdar acum în politică.

Şi-am scris acest răvaş eu, Narcis Sireteanu, îndopându-mă cu hapuri împotriva greţurilor. Am făcut-o din superstiţie. Îi urez acestui anus antipatic să aibă aceeaşi soartă cu a celorlalţi pacienţi de frunte ai rubricii noastre. Pacienţi  cu care să se randevuzeze acolo unde îi este locul.

O să beau o sticlă de şampanie, anusule murdar, când o să fii băgat la puşcărie!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Popescu-Tăriceanu, antipaticul.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 9 voturi
Popescu-Tăriceanu, antipaticul3.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Am o rugăminte .. trimis de
(15 iun 2015, 11:25:34
într-un număr viitor, povestește-ne ceva despre relația lui tăriceanu cu mama zina! cum a fost crescut acest element care a ajuns să ....se implice în *soarta unui popor .
2.   Ceva concret ! trimis de
(15 iun 2015, 16:37:46
Daca te-ai pus pe criticat , atunci spune ceva concret , ceva credibil, fara anusuri , ca de fapt omul ce spune aceia si este . O fi Tariceanu instabil in casnicii , si alte hibe , insa nu s-a lasat calcat de base ,si numai pentru acest fapt merita respect , ca sa nu mai spun ca pe vremea lui pensiile aproape s-au dublat. Cine nu a beneficiat de aceste lucruri , nu are nici un respect , insa cine a beneficiat de marirea pensiei , are tot respectul fata de dl Tariceanu .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei