Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 iun 2015 - Anul XX, nr. 135 (5947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dans seducător

Suceveanca Bianca Coștiug, finalista de la „Românii au talent” care a hipnotizat milioane de oameni cu dansuri tribale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără de numai 17 ani din Suceava a reuşit performanţa de a seduce o ţară întreagă cu mişcările ei de dans, calificându-se în finala celebrului show de televiziune „Românii au talent”, care a avut loc vineri seara.

Bianca Coștiug s-a numărat printre primii finalişti care au urcat pe scenă, fiind urmărită de milioane de oameni care au stat în faţa televizoarelor şi care au privit ca hipnotizaţi spectacolul pus în scenă de tânăra suceveancă, promotoare a ineditului stil de dans tribal fusion.

Ca şi la etapele precedente, Bianca a cucerit juriul, publicul, dar și telespectatorii, care au trimis numeroase mesaje de susținere chiar în timpul show-ului, pe rețeaua de socializare Twitter.

Chiar dacă nu a câștigat competiția, Bianca Coștiug a reprezentat o premieră pe scena de la „Românii au talent”, fiind prima concurentă care a făcut demonstraţii în stilul de dans tribal fusion.

Momentul deosebit de muzică şi dans, completat de machiaj și costumația cu care s-a prezentat în fața milioanelor de telespectatori, a fost apreciat de cei patru jurați ai emisiunii cu aplauze și cuvinte de laudă.

„Mi-a plăcut la nebunie ceea ce am văzut. Nu m-am plictisit nici o secundă. Bianca nu mai dansează de mult belly dance. Ce faci tu nu mai are nici o legătură cu asta. Mă bucur enorm că ai inventat un nou stil de dans. Ai adus belly dance-ul în centrul atenției pentru că ai știut să faci un recital de seducție în masă. Puterea seducției este o armă letală pentru bărbați, iar când reușești să seduci și femeile ești deja un artist”, a afirmat Mihaela Rădulescu.

Un alt membru al juriului, Andi Moisescu, a declarat: „Cred că Bianca are un mare secret și cred că l-am și intuit. Mi-am adus aminte de cuvintele lui Miles Davis, probabil cel mai mare muzician de jazz al tuturor timpurilor, care a spus că oricine poate cânta, că nota înseamnă doar 20 la sută, 80 la sută e atitudinea celui de pe scenă. Eu cred că marele secret al Biancăi este atitudinea”.

Pentru a-şi învinge emoţiile, înainte de a apărea pe scenă, în faţa juriului, a publicului din sală, dar mai ales a milioanelor de spectatori de acasă,  Bianca Coștiug a apelat la meditaţie.

„Înainte de a intra pe scenă am 10 minute de meditație, în care încerc să mă relaxez și să-mi imaginez că dansez în fața unor prieteni. Când sunt pe scenă, nu mă gândesc la ceva anume, pentru că sunt implicată total în act și încerc să devin dansul în sine”, a spus Bianca.

Marele premiu al concursului „Românii au talent”, în valoare de 120.000 de euro, a fost câștigat de membrii echipei SpeedCubing, cei mai rapizi oameni din România la rezolvarea cubului Rubik, în vreme ce premiul de originalitate, de 15.000 de euro, a fost câștigat de Cosmin, tânărul care a oferit un concert inedit de beatbox și flaut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanca Bianca Coștiug, finalista de la „Românii au talent” care a hipnotizat milioane de oameni cu dansuri tribale.
 Vizualizări articol: 5122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Suceveanca Bianca Coștiug, finalista de la „Românii au talent” care a hipnotizat milioane de oameni cu dansuri tribale5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei