Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2014 - Anul XIX, nr. 136 (5645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Încă un cârd de liberali de vază mânat la zdup

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că încă un cârd de liberali de frunte a fost vârât cu vărguţa la zdup, după un lung şir de procese, demarat în urma unui schimb de terenuri cum se practică în toată ţara, inclusiv în Suceava noastră.

Şef de cârd e un anume Radu Prisecaru, fost prefect din judeţul infracţional Iaşi, un ins susţinut puternic de marele Relu. Alături de Prisecaru, a intrat şi Cristian Maftei, cel ce a fost căsătorit cu o mândră suceveancă de-a noastră, Ioana Beldeanu. Exact, fiica distinsului scriitor bucovinean.

Ce joc tradiţional şi ce voie bună au mai fost la nuntă! Ce frumos rotunjite au fost plicurile fiindcă, deh, naşi n-au fost nişte fitecine. Rolurile de naşi le-au fost atribuite soţilor Antonescu, adică maestrului Crin şi primei sale soţii, nu bolfocoasei actuale, care ne reprezintă la Bruxelles slăninuţa naţională. De fapt, acest Maftei a rămas bun prieten cu naşul Crin. De câte ori nu l-a omenit cu câte una mică şi frumuşică, când liderul liberal se afla în teritoriu...

Ajungem şi la firescul moment al numărătorii. Câţi liberali or fi momentan după gratii sau în curs de fi băgaţi acolo? Nimeni n-ar şti să spună cu exactitate. Cu siguranţă însă că PNL este formaţiunea cu cea mai puternică reprezentare puşcăriaşă. Dacă îi mai socotim şi pe unii ca Patriciu, care au fentat locul pe căi dubioase, ajungem la concluzia că PNL funcţionează ca un fel de purgatoriu penal. Faci un stagiu obligatoriu în PNL, înainte de intra în puşcărie.

Liberalii nu par să fi învăţat nimic din lecţiile pe care le încasează. După ce s-au asociat cu toţi dubioşii – lider rămâne sinistrul Gigi Becali – numai ce-au primit-o în rândurile lor pe fosta gimnastă Corina Ungureanu. Aceasta a pozat în Playboy, ceea ce nu-i un lucru ruşinos, mai ales că nu se face moca. Dar memorabil rămâne filmuleţul pentru adulţi pe care l-a făcut în Japonia, împreună cu două colege de crăcănare pe bârnă. Cum altfel erau să li se holbeze ochii niponilor?

Corina Ungureanu este aşadar mare campioană la crăcănări. Pentru exigenţele liberale, este suficient.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un cârd de liberali de vază mânat la zdup.
 Vizualizări articol: 1831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Încă un cârd de liberali de vază mânat la zdup3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei