Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2014 - Anul XIX, nr. 136 (5645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

La patru ace

Fostul antrenor al Stelei Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, naşi la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înainte de a-şi începe munca în deşertul Arabiei, fostul antrenor al Stelei Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, Ana Maria Prodan, au dat pe la o biserică din Bucovina. Au fost în misiune oficială şi au năşit un cuplu de tineri cu care se cunosc de mai mult timp. Mirele se numeşte Bogdan Steriopol şi a fost jurnalist la Pro Sport, iar acum lucrează la Fanatik. Aleasa inimii lui Bogdan este Andreea Lazăr, o tânără cu care se cunoaşte din 2011.

Dacă mireasa nu este foarte cunoscută publicului larg, Bogdan Steriopol este cel care i-a transmis un mesaj deloc plăcut lui Mihai Stoica, managerul grupării Steaua Bucureşti, şi anume „La mulţi ani în puşcărie!”, mesaj care a stârnit mai multe controverse la vremea respectivă.

Cununia religioasă de ieri a fost programată la ora 16.30 la Biserica Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril din Gura Humorului. La poarta bisericii s-au strâns apropiaţi ai mirilor, dar şi curioşi, cu câteva zeci de minute înaintea începerii ceremonialului religios.

Laurenţiu Reghecampf a sosit într-un BMW, model X6, în timp ce Ana Maria Prodan a ajuns la biserică în maşina familiei, un Mercedes S-Class, în valoare de 100.000 de euro.

Imediat ce a coborât din maşină, fostului antrenor al Stelei i-a căzut floarea de naş din piept, fiind atenţionat de oamenii de pe trotuar. Până să intre în curtea bisericii, atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi Ana Maria Prodan s-au fotografiat cu admiratorii.

Dacă fostul tehnician al echipei campioane a României a fost îmbrăcat în negru, Ana Maria Prodan a combinat două culori, negru şi roz, asortate la buchetul de flori pe care l-a purtat inclusiv în timpul slujbei din biserică.

 

Bebe, fiul cuplului Reghecampf-Prodan, a avut sarcina de a duce verighetele mirilor

La intrarea în biserică, alaiul a fost precedat de Bebe, fiul cuplului Laurenţiu Reghecampf-Ana Maria Prodan. Acesta a avut o sarcină importantă, aceea de a duce cutiuţa cu verighetele mirilor. Pentru că a deschis cutia la un moment dat, Ana Maria Prodan i-a atras atenţia să nu piardă cumva verighetele.

Nu s-a întâmplat nimic neprevăzut, astfel încât ceremonia religioasă s-a derulat conform programării.

La finalul slujbei, mirii, naşii şi invitaţii s-au deplasat la Hotelul Toaca Bellevue, unde s-a dat startul petrecerii.

Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan se află de mai multe zile în Bucovina, unde au petrecut şi câteva zile de vacanţă. Ei sunt cazaţi la Mălini, la Pensiunea La Filuţă, unde îşi vor petrece ultimele zile înaintea aventurii din Arabia Saudită, de la Al Hilal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul antrenor al Stelei Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, naşi la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 18891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 12 voturi
Fostul antrenor al Stelei Laurenţiu Reghecampf şi soţia acestuia, naşi la Gura Humorului2.4512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Can-Can trimis de
(16 iun 2014, 16:19:22
Can-Can / TMZ
2.   Comentariu trimis de
(16 iun 2014, 22:15:31
Ce cauta miticii manelisti in Bucovina, aici nu avem manele?
2.1  RE: Comentariu trimis de
(16 iun 2014, 22:47:14
Cauta liniste bey simplutzule.Daca ai sti ca in urmatorii ani daca te duce capu si nervii poti sa te umpli de parai, ce cauti mey barabula decat liniste, multa liniste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei