Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2014 - Anul XIX, nr. 136 (5645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Restaurant din Burdujeni, închis timp de două săptămâni, din cauza incidentelor petrecute acolo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană a luat decizia de a suspenda temporar activitatea unui local din cartierul Burdujeni, Popasul Moldoviţa, din cauza numeroaselor incidente violente petrecute acolo şi a încălcării repetate a normelor impuse prin autorizaţia de funcţionare.

Măsura a fost pusă în aplicare la finele săptămânii trecute, când s-a luat decizia de suspendare a activităţii localului de pe strada Gheorghe Doja, deţinut de către SC Vestic Com SRL, pentru o perioadă de 15 zile.

Conform deciziei luate, administratorii localului nu au voie să mai desfășoare vreo activitate acolo până pe 28 iunie.

Suspendarea temporară a activităţii Popasului Moldoviţa a fost făcută în baza unei solicitări venite din partea Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul de Investigaţii Criminale.

„În ultima perioadă de timp s-a constatat o creştere semnificativă a infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tâlhării, furturi, precum şi o escaladare nejustificată a încălcării liniştii şi ordinii publice, a normelor de convieţuire socială, altercaţii verbale şi fizice, scandaluri şi alte agresiuni, comise în incinta Popas Moldoviţa sau având ca punct de plecare această locaţie”, se precizează în adresa transmisă de Poliţia Municipiului către primărie.

Solicitarea are la bază un lung şir de evenimente de natură penală petrecute acolo, de la scandaluri la care s-a tras şi cu o armă de foc neletală, agresiuni, tâlhării, dar şi numeroase constatări ale faptului că nu se respectă programul de funcţionare şi se continuă servirea cu băuturi alcoolice a persoanelor aflate deja sub influenţa acestora.

În urma numeroaselor verificări efectuate acolo, în baza sesizărilor venite de la diferite persoane, o parte implicate în incidente neplăcute în cadrul localului, „s-a constatat faptul că nu se respectă programul de funcţionare al societăţii. La repetatele controale efectuate, angajaţii sau reprezentanţii legali ai societăţii comerciale au avut un comportament refractar, refuzând uneori să prezinte documentele solicitate, fie au încercat să interzică accesul cadrelor de poliţie în vederea exercitării atribuţiunilor de serviciu”.

Nerespectarea programului de funcţionare a fost constatată chiar şi după ce, la finele anului trecut, la solicitarea administratorilor societăţii, programul de funcţionare a localului a fost prelungit, în loc de funcţionare până la miezul nopţii, permiţându-li-se să ţină deschis până la ora 02.00 dimineaţa.

În caz de nerespectare a interdicţiei de a desfăşura vreo activitate în timpul celor 15 zile de activitate suspendată, administratorii Popasului Moldoviţa riscă să piardă definitiv dreptul de funcţionare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restaurant din Burdujeni, închis timp de două săptămâni, din cauza incidentelor petrecute acolo.
 Vizualizări articol: 4968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Restaurant din Burdujeni, închis timp de două săptămâni, din cauza incidentelor petrecute acolo4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei