Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2012 - Anul XVII, nr. 290 (5195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noua Clasa A de la Mercedes-Benz întruchipează aspiraţia spre perfecţiune

Totul sau nimic! Pornind de la acest îndemn, Mercedes a creat o nouă filozofie prin care a conturat valorile care definesc de peste un secol reputatul brand german de automobile premium: perfecţiune, fascinaţie şi responsabilitate. Acestea sunt şi elementele care caracterizează noua Clasă A, testată în premieră de reprezentanţii mass-media din Suceava cu ocazia prezentării acesteia vineri, 7 decembrie, la showroom-ul Auto-Schunn – centru autorizat de vânzări Mercedes-Benz.

”De fiecare dată când Mercedes lansează un nou model, întotdeauna lasă impresia că este cel mai bun fabricat vreodată. De această dată nu mai este o impresie, ci un cec în alb pentru iubitorii mărcii, dar mai ales pentru pasionaţii de maşini compacte”, este de părere unul dintre redactorii cotidianului Monitorul de Suceava care a participat la eveniment.

A treia generaţie a Clasei A lasă în urmă orice fel de compromisuri şi face uitate cele două generaţii anterioare, prin prisma schimbărilor radicale. Vorbim de un salt uriaş în termeni de design, ergonomie, calitate, confort şi tehnologie.

”La primul contact, Noua Clasă A mi-a produs o impresie puternică la aproape toate capitolele. Varianta de test pe care am ales-o este A 250, modelul de top din oferta noii generaţii de autoturisme compacte, echipat cu un nou motor pe benzină şi cu pachet sportiv AMG”, a completat redactorul Monitorul de Suceava.

Sub capotă se află un propulsor cu patru cilindri de 211 cai putere, care promite o viteză maximă de 240 km/h. Ceea ce impresionează este răspunsul ferm la acceleraţie şi etajarea excelentă a cutiei automate cu 7 trepte.

A 250 respectă normele Euro 6, fiind primul model compact care reuşeşte acest lucru, în condiţiile în care benzinarul oferă un consum mediu de numai 6,4 litri la 100 km.

Noul Clasa A, în versiunea A 250, abundă în elemente sportive la interior şi exterior. Partea frontală dispune de o grilă motor personalizată şi spoiler modificat, iar partea din spate se remarcă prin ţevile de eşapament cromate şi spoilerul sportiv.

Un alt reprezentant al mass-mediei sucevene a declarat după test drive: ”Mi-a plăcut foarte mult conceptul de la interior. Cabina te îmbie cu scaune sport cu reglaje multiple, materiale fine, o planşă de bord îmbrăcată în piele (material regăsit pe volan şi interioarele uşilor) şi inserturi care imită fibra de carbon. La acestea se adaugă pedalierul din aluminiu. Ca un mare plus la această maşină subliniez ergonomia, finisajele excelente şi designul curat al interiorului”.

A 250 este un vehicul incisiv şi din acest motiv dispune de suspensii AMG, ceea ce face ca această versiune a noului A-Klasse să se lipească de şosea, oferind stabilitate laterală şi direcţională foarte bună.

Noua Clasa A beneficiază de o listă aproape interminabilă de opţionale, cu sisteme şi tehnologii, până mai ieri accesibile doar clienţilor care optau pentru limuzina de lux – Clasa S.

De calităţile şi modul de comportament al maşinii pe care am testat-o se poate convinge şi publicul sucevean, aşteptat să testeze noua Clasă A de la Mercedes-Benz, în perioada 10 – 12 decembrie 2012, între orele 11.00 şi 18.00, cu plecare de la Iulius Mall.  (P)

Rudy Hodl

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua Clasa A de la Mercedes-Benz întruchipează aspiraţia spre perfecţiune.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noua Clasa A de la Mercedes-Benz întruchipează aspiraţia spre perfecţiune5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei