Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 sep 2012 - Anul XVII, nr. 224 (5129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ford Transit Custom a fost desemnat “International Van of the Year 2013”

Ford a cules premiul cel mai la ultima ediție a concursului ”Vehiculul Comercial al Anului 2013”. Noul Transit Custom a fost desemnat de un juriu format din 24 de jurnaliști drept “International Van of the Year 2013”. Acestea devine al patrulea membru al familiei Transit care câştigă acest premiu foarte râvnit, acordat în casdrul unei ceremonii desfășurate ope durata Salonului IAA pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra.

Transit Custom a obţinut 117 puncte dintr-un total maxim posibil de 133 de puncte, mai mult decât punctajele totale combinate ale ocupantelor locurilor doi şi trei - Dacia Dokker, respectiv Mercedes-Benz Citan.

Modelul calcă pe urmele modelelor Transit (2001), Transit Connect (2003) şi Transit (2007), stabilind un nou record de patru victorii pentru familia Ford Transit în istoria de 22 de ani a competiţiei.

“Transit Custom este un nou tip de vehicul comercial de 1 tonă - solidă şi practică, dar şi aspectuoasă şi manevrabilă. Îmbinarea trăiniciei şi consumului cu un design şi dotări similare autovehiculelor a fost o sarcină foarte dificilă, dar inginerii noştri au reuşit acest lucru,” a declarat Barb Samardzich, Vicepreşedinte Dezvoltare Produse, Ford Europa.

Noul Transit Custom oferă o capacitate de încărcare de top în clasa sa, inclusiv o serie de caracteristici inovative în materie de spaţiu, precum trapa de încărcare din peretele despărţitor pentru obiectele foarte lungi şi suportul de plafon integrat care poate fi pliat atunci când nu este folosit. Şoferul beneficiază de cele mai recente tehnologii Ford, precum Lane Keeping Aid (sistem de asistare la păstrarea benzii de mers) şi Ford SYNC.

Varianta îmbunătăţită a motorului diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri cu Auto-Start-Stop asigură un consum de combustibil de top în clasa sa, cu emisii de CO2 de 174g/km, în timp ce costurile de întreţinere sunt şi mai mult reduse datorită celor mai mari intervale de service din clasa sa – doi ani sau 50.000 km.

“Noul Transit stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte stilul, manevrabilitatea şi capacitate de încărcare,” a declarat Pieter Wieman, preşedintele juriului International Van of the Year.

"Ford a reuşit să construiască o autoutilitară uşoară complet nouă pe platforma sa globală CV, utilizând componente consacrate de tracţiune şi şasiu. Ford a acordat o mare atenţie aspectelor legate de siguranţa activă şi pasivă a noului model şi reducerii costurilor de întreţinere,” a declarat Wieman.

Comercializarea noului Transit Custom este pe cale să înceapă pe toate pieţele majore din Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ford Transit Custom a fost desemnat “International Van of the Year 2013”.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ford Transit Custom a fost desemnat “International Van of the Year 2013”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei