Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2011 - Anul XVI, nr. 258 (4856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet sărbătoreşte 100 de ani de autovehicule legendare

Chevrolet își va sărbători centenarul peste numai câteva zile. Momentul va coincide cu lansarea europeană a premiatului model Volt, primul autovehicul electric cu autonomie extinsă. Începând cu data de 3 noiembrie 2011, modelul Volt va fi prezent în Belgia, Franţa, Germania, Olanda şi Suedia.

„Anul acesta a fost plin de evenimente speciale, menite a sărbători moştenirea noastră alături de clienţii, angajaţii şi partenerii noştri de afaceri din întreaga lume. Astăzi, intrăm într-o nouă eră a mobilităţii împreună cu modelul Volt, ducând mai departe tradiţia de a proiecta autovehicule pentru a-i ajuta pe clienţii noştri să se bucure din plin de oportunităţile din viața lor”, a declarat Wayne Brannon, Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe.



Cele o sută de cadouri aniversare vor asigura mobilitatea copiilor nevoiaşi


În decursul anului centenar, Chevrolet a organizat mai multe petreceri, nu pentru a primi cadouri, ci pentru a dona 100 de autovehicule noi Chevrolet – de la autovehicule Spark de orașpână la modele Orlando cu 7 locuri şi Captiva SUV – organizaţiilor SOS Satele Copiilor din Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho şi Israel.

În data de 3 noiembrie, Chevrolet va dărui organizaţiei SOS Children's Villages din Roma ultimele două autovehicule în cadrul unui eveniment special care va avea loc la periferia capitalei Italiei.

Această iniţiativă are ca scop sporirea mobilităţii copiilor şi mamelor lor, precum şi crearea condiţiilor optime pentru asistenţii sociali care se ocupă de Programele de consolidare a familiei SOS de a ajunge la familiile dezavantajate din comunităţi.


100 de ani de Chevrolet

Pe data de 3 noiembrie 1911, emigrantul elveţian, Louis Chevrolet - pilot de curse și fabricantul american Billy Durant au fondat Chevrolet Motor Car Company în Detroit, SUA.

La o sută de ani de la înfiinţare şi cu peste 209 de milioane de autovehicule şi camioane vândute, Chevrolet ocupă cea de-a patra poziţie în clasamentul vânzărilor anuale, cu peste 4 milioane de autovehicule şi camioane vândute în anul 2010 în peste 130 de ţări.

Astăzi, papionul Chevrolet rămâne în continuare un simbol al spiritului tânăr şi inovator, al designului progresist şi al durabilităţii. Aceste calităţi pot fi observate în gama de nouă de modele, care include Chevrolet Cruze şi autovehiculul electric Chevrolet Volt.

Noua gamă Chevrolet include şi noul Chevrolet Spark, noul Chevrolet Aveo (sedanul cu cel mai economic consum şi unul dintre cele mai sigure modele din segment), modelul MPV Orlando, noul Chevrolet Captiva SUV, noul Camaro şi automobilul legendar Chevrolet Corvette.

„Anul 2011 a reprezentat o oportunitate unică pentru a sărbători succesele răsunătoare din trecut”, a declarat Wayne Brannon. „Şi în cel de-al doilea secol Chevrolet, personalitatea lui Louis Chevrolet şi motoul său, «Nu renunţa niciodată!», ne vor inspira în continuare.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet sărbătoreşte 100 de ani de autovehicule legendare.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet sărbătoreşte 100 de ani de autovehicule legendare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei