Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 feb 2011 - Anul XVI, nr. 30 (4628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

BMW Seria 1 M Coupe poate fi comandat de clienții români

 

BMW începe să-și obișnuiască fanii și clienții cu o altă conjugare puristă a sportivității semnată de divizia M. Sub numele Seria 1 M Coupe, germanii afirmă că au creat un nou simbol al performanței, capabil să genereze la volan mai multă plăcere și satisfacție. Așteptat cu interes, noul model sportiv este acum disponibil și pe piața românească.

Prețul pentru noul Seria 1 M Coupe, ce va debuta pe 26 martie, pornește de la 53.568 euro cu TVA.

Compania BMW susține că prin noua lor creație vor atrage un public nou și mai tânăr, care își doreşte un automobil extrem de agil, cu reacții rapide și performanţe demne de motorsport. Elementul central este motorul cu șase cilindri în linie de 340 cai putere, care acționează doar asupra punții spate, cuplul maxim fiind oferit între 1.500 şi 4.500 rpm.

BMW Seria 1 M Coupé este echipat standard cu faruri cu xenon. Grupurile luminoase duble şi rotunde, caracteristice mărcii, sunt retezate în partea superioară de semnalizatoare echipate cu LED-uri.

Șasiul are o componentă care are ca punct de inspirație tehnologia utilizată în motorsport, iar direcţia este echipată cu sistem hidraulic de servodirecţie Servotronic, care reglează efectul de asistare în raport cu viteza. Noul Seria 1 M Coupé accelerează în 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h şi atinge 200 km/h după 17,3 secunde. Şi în ceea ce priveşte eficienţa, modelul atinge niveluri remarcabile pentru categoria sa de performanţă. Consumul mediu de combustibil în ciclul EU este de 9,6 litri per 100 kilometri, în timp ce emisiile CO2 au un nivel de 224 grame per kilometru.

Transmisia puterii de propulsie este realizată de o cutie de viteze manuală, cu şase trepte, operată prin utilizarea unui levier M de schimbare a vitezelor foarte scurt.

Noul BMW Seria 1 Coupe are un raport masă-putere de numai la 4,4 kilograme per CP.

Sportivitatea remarcabilă de care dispune BMW Seria 1 M Coupé este evidenţiată la exterior de aspectul atletic pe care îl propune designul caroseriei. La interior, materialele de înaltă calitate şi cockpitul, specific unui model M, creează ambianţa unei maşini sport premium.

Echipamentele precum aerul condiţionat, diferenţial blocabil M variabil, frâne ceramice, DSC, Servotronic, tempomat, sistemul audio BMW Radio Business sau CD player cu şase boxe vin în echiparea standard. Lista de opţionale include aerul condiţionat automat bizonal, sistem de acces confort, senzor de lumină şi ploaie, oglinzi retrovizoare exterioare şi interioare cu efect anti-orbire, sistem de sonorizare Harman Kardon Surround şi sistem de navigaţie Professional cu stocare pe hard disc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 1 M Coupe poate fi comandat de clienții români.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 1 M Coupe poate fi comandat de clienții români0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei