Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 ian 2011 - Anul XVI, nr. 7 (4605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

BMW comercializează noul Seria 6 Cabrio de la 83.300 de euro

BMW introduce pe scena europeană o nouă clasă de automobile exotice. Odată cu apariția ultimei generații, Seria 6 Cabrio redeschide apetitul pentru vehicule luxoase ce oferă experiențe sub cerul liber. Decapotabila germană fost prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Los Angeles şi are programat debutul pe piaţa din Europa, inclusiv România, în luna martie a acestui an.

Noul BMW Seria 6 Cabriolet poate fi comandat deja în Germania, fiind disponibile în două versiuni de motorizare. Versiunea de 320 de cai putere costă 83.300 de euro, iar versiunea de 407 cai putere are un prețde 94.300 de euro.

În dotarea standard, cele două motoare beneficiază de transmisie automată Sport, cu opt trepte. Cutia de viteze automată cu opt trepte, disponibilă standard la noul BMW Seria 6 Cabrio, reprezintă o combinaţie a sportivităţii, confortului de schimbare a treptelor şi eficienţei fără egal în acest segment. Schimbarea rapidă şi exactă a treptelor de viteză şi convertizorul de cuplu cu eficienţă deosebită diferenţiază această transmisie de cele ale concurenţei.

Noul model este echipat standard cu Drive Dynamic Control, care permite conducătorilor să opteze pentru propriile reglaje ale suspensiei, în timp ce sistemul Adaptive Drive, disponibil ca opţiune, oferă amortizoare şi bare stabilizatoare controlate electronic. Pe lângă servodirecţia electromecanică, disponibilă standard, o altă particularitate unică în acest segment este sistemul opţional Integral Active Steering (Direcţie Activă Integrală).

Noul BMW Seria 6 Cabrio este conceput ca un model cu 2+2 locuri. Interiorul oferă scaunele create individual pentru conducător, pasagerul din dreapta şi cei din spate. Materialele de foarte bună calitate, culorile alese cu grijă şi, din nou, suprafeţele conturate cu atenţie pentru detalii sunt combinate pentru a produce o ambianţă definită prin lux, dinamism şi funcţionalitate elegantă.

Încă o dată, noul BMW Seria 6 Cabrio dispune de un acoperiş soft-top, din material textil, operat electric. Acoperişul este alcătuit din mai multe straturi speciale şi a fost optimizat în ceea ce priveşte proprietăţile acustice şi rigiditatea structurii şi pentru o izolare de foarte bună calitate.

Deschiderea acoperişului durează 19 secunde, în timp ce procesul de închidere necesită 24 de secunde. Ambele operaţiuni pot fi activate şi în timpul deplasării, la viteze de până la 40 km/h.

Cu o lungime de 4.894 milimetri, noul Seria 6 Cabrio este mai lung cu 74 milimetri decât predecesorul său. În aceeaşi manieră, ampatamentul extins măsoară acum 2.855 milimetri. De asemenea, automobilul a crescut cu 39 milimetri în lăţime la 1.894 milimetri, în timp ce înălţimea a scăzut cu nouă milimetri, la 1.365 mm.

Decapotabila dispune de un portbagaj de 300 litri când acoperişul este strâns, ceea ce permite încărcarea a doi saci de golf şi a unei serviete. La închiderea acoperişului, compartimentul variabil de stocare a soft-topului poate fi rabatat printr-o singură mişcare, iar capacitatea portbagajului creşte la 350 litri.

În interesul unei optimizări a masei, uşile, capota şi suporţii arcurilor de la puntea faţă sunt integral din aluminiu, în timp ce aripile spate, capota acoperişului şi cea a portbagajului sunt dintr-un material compozit cu fibră de sticlă.

Tehnologii precum recuperarea energiei frânelor, servodirecţie electrică (EPS), operarea la nevoie a componentelor auxiliare, construcţia ultrauşoară şi pneurile cu rezistenţă redusă la ruliu asigură o eficienţă maximă. În plus, noul BMW 640i Cabriolet este echipat cu control activ automat al clapetelor de admisie a aerului din grila de radiator şi cu funcţia Auto Start Stop.

Tehnologia avangardistă a şasiului oferă noului BMW Seria 6 Cabrio tot ce are nevoie pentru un comportament sportiv şi un confort excepţional. Suspensia cu dublu braţ de la puntea faţă şi cea integrală din spate sunt realizate predominant din aluminiu. Amortizoarele controlate electronic se adaptează atât la tipul de suprafaţă, cât şi la stilul de condus pentru a preîntâmpina mişcările nedorite ale caroseriei. Sistemul de stabilizare a ruliului reduce factori precum balansul caroseriei în virajele rapide şi la schimbările bruşte de direcţie.

Servodirecţia electrică cu Servotronic poartă marca BMW pentru un răspuns direct, precizie, confort şi eficienţă, unică în segmentul din care face parte şi BMW Seria 6 Cabriolet. La aceasta se adaugă faptul că noul BMW Seria 6 Cabriolet este primul automobil din clasa lui care poate fi comandat, ca dotare opţională, cu Integral Active Steering (direcţie activă integrală).

Printre atracţiile listei de opţionale sunt farurile adaptive, volan încălzit, scaune ventilate, scaune active şi sistem de navigaţie Professional cu hard disk. Noul BMW Seria 6 Cabriolet este disponibil cu o mai mare diversitate de sisteme de asistare a conducătorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW comercializează noul Seria 6 Cabrio de la 83.300 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
BMW comercializează noul Seria 6 Cabrio de la 83.300 de euro5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei