Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 oct 2009 - Anul XIV, nr. 243 (4229)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Opel Insignia Sports Tourer, disponibil în România de la 20.250 de euro

Opel aşterne la picioarele clienţilor o nou generaţie de automobile care să corespundă unor gusturi din ce în ce mai exigente. Pe piaţa maşinilor de familie Insignia Sports Tourer va încerca să schimbe percepţia clientului asupra versiunilor break, de regulă mai puţin faste decât berlinele.
„Modelul Sport Tourer este atletic, puternic şi deopotrivă elegant. Avem în faţă un automobil model de sine stătător, nu doar o simplă versiune break a sedanului Insignia”, susţine Mark Adams, vicepreşedintele departamentului de design al GM Europe.
Noua versiune cu linie sportivă va fi cunoscută pe piaţă ca Insignia Sports Tourer şi va promova două noi agregate, benzină - 1,6 litri de 180 CP şi cuplu de 230 Nm respectiv diesel 2.0 litri BiTurbo de 190 CP şi cuplu de 400 Nm, care duc numărul total de propulsoare la 9.
Modelul de top al gamei Opel se laudă cu una din cele mai bogate oferte la capitolul motorizare. Cele două unităţi se vor alătura gamei deja cunoscute, formată din propulsoarele CDTi de 2.0 litri de 110, 130 şi 160 de cai respectiv benzină 1.6 litri de 115 cai putere, 1.8 litri de 140 cai putere şi turbo de 2.0 litri - 220 cai putere, 2.8 litri - 260 de cai putere.
Sports Tourer va fi comercializată în versiunile cu tracţiune faţă şi integrală, ultima fiind beneficiara noului sistem Adaptive 4x4. Modelul de familie din gama Insignia aduce în atenţie şi sistemul FlexRide aflat în combinaţie cu tehnologia Adaptive Stability Technology şi cea mai nouă generaţie de faruri adaptive AFL (Adaptive Forward Lighting). Opel introduce pe Sports Tourer şi dispozitivul Front Camera System, care are menirea de a observa marcajele rutiere şi de a-l avertiza pe conducătorul auto în cazul în care acesta părăseşte involuntar carosabilul.
Modelul Sports Tourer are acelaşi ampatament de 2,74 metri ca şi modelele berlină şi o lungime cu aproximativ 8 cm mai mare, ajungând la 4,91 metri. Portbagajul dispune de o capacitate de 540 de litri, volum care îl plasează pe Insignia Sports Tourer pe locul secund în clasa medie. Noul şasiu, proiectat pentru a oferi un nivel ridicat de siguranţă şi confort, poate fi îmbunătăţit suplimentar prin intermediul sistemului mecatronic inovator FlexRide, care sporeşte stabilitatea şi asigură amortizarea în timp real a autovehiculului, prin control electronic.
De asemenea, sistemul FlexRide îi oferă şoferului posibilitatea de a opta între trei moduri de rulare. Pe lângă modul standard, şoferul poate alege fie modul confortabil de rulare „Tour", fie modul „Sport", mai puţin flexibil.
Versiunea de familie Insignia Sports Tourer poate fi comandată pe piaţa românească la un preţ de 17.017 euro fără TVA sau 20.250 euro TVA inclus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Insignia Sports Tourer, disponibil în România de la 20.250 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Insignia Sports Tourer, disponibil în România de la 20.250 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei