Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 iul 2008 - Anul XIII, nr. 178 (3859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Audi Q5 are versiunea de vârf S-Line

Audi ţine foarte mult la uzanţele interne. Germanii urmează de câţiva ani o regulă măruntă devenită între timp un obicei al casei. La două săptămâni sau cel mult trei după lansarea unui nou model are loc şi prezentarea oficială a versiunii S-Line, ce poate fi caracterizată drept îmbinarea perfectă a rafinamentului premium cu accentul sportiv al elementelor decorative pentru exterior şi interior.

Tradiţia este continuată de proaspătul Q5 care va beneficia şi el, aşa cum era de aşteptat, de pachetul S-Line ce face ca noul SUV-compact de 4.63 metri lungime să pară mai impulsiv, deşi în realitate nu este.

Spunem asta pentru că la partea de motorizare nu există o unitate furnizoare de adrenalină care să acompanieze accesoriile pachetului S-Line. Motorizările sunt aşadar aceleaşi ca şi până acum: unităţile turbo-diesel cu tehnologie de injecţie common-rail de 2.0 litri-170 CP, cuplu motor 350 Nm, consum 6.7litri/100km, viteză de top 204 km/h şi 3.0 litri-240 CP, cuplu motor 500 Nm, consum 7.7 litri/100km, viteză de top 225 km/h, la care se adaugă agregatul pe benzină de factură TFSI de 2.0 litri-211 cai putere, cuplu motor 350 Nm, consum 8.5 litri/100km, viteză de top 222 km/h.

Comparativ cu modelul „domestic”, versiunea S-Line se evidenţiază la exterior printr-o serie de schimbări menite să ne ademenească privirea. Jantele de 20 de inch din aliaj sunt încălţate cu anvelope sport de 255/45 R20 care te trimit cu gândul la un model de performanţă. La partea frontală, grila motor are fiecare nervură cromată, proiectoarele de ceaţă sunt îmbrăcate tot în crom, iar spoilerul vine cu mici modificări de natură estetică în dreptul prizelor de aer, generoase, cu structură de tip fagure. Lateral a fost efectuată o singură schimbare majoră, pragurile fiind uşor evazate. Dosul maşinii aduce în prim plan câteva modificări estetice ce se observă la uşa portbagajului ce a primit o lamelă cromată între stopuri, spoilerul este ajustat în dreptul evacuărilor cromate. Rezervorul primeşte un scut de protecţie mătuit care găzduieşte o grilă din material plastic.

La interior primul lucru care sare în ochi este volanul multifuncţional al cărui cadru este îmbrăcat în piele perforată la fel ca şi schimbătorul de viteze. Habitaclul vine garnisit din plin cu inserturi din metal pe bord şi portiere finisate în stilul barelor de amarare de pe plafon din aluminiu mat. Pasagerii vor lua loc pe scaune sport tapisate cu piele de cea mai bună calitate, Nappa sau Alcantara. Eticheta S-Line este omniprezentă la interior pe scaune, volan, praguri şi alte ornamente, în timp ce la exterior se află doar pe aripile faţă. Q5 în versiunea

S-Line vine cu o gardă la sol coborâtă şi suspensii întărite care vor asigură o stabilitate şi ţinută exempalară în viraje.

Audi încă nu a comunicat prețul pachetului sportiv S-Line, însă estimările merg spre 3.500-4.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Audi Q5 are versiunea de vârf S-Line.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audi Q5 are versiunea de vârf S-Line0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei