Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 iul 2008 - Anul XIII, nr. 178 (3859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Revizie

Din august, două săptămâni fără apă caldă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de două săptămâni, pe durata reviziei de vară de la Termica, locuitorii municipiului Suceava, racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, nu vor beneficia de apă caldă.

Perioada stabilită pentru executarea lucrărilor de revizie tehnică a instalaţiilor de termoficare este cuprinsă între 24 august şi 8 septembrie, timp în care centrala termică va fi oprită total.

Practic, sucevenii nu vor mai avea apă caldă începând de luni, 25 august, până luni, 8 septembrie, când va începe să fie furnizat din nou agent termic.

Directorul secţiei de termoficare, Neculai Frunzaru, a precizat că programarea reviziei tehnice obligatorii s-a făcut în această perioadă, pentru ca instalaţiile de termoficare să poată fi pregătite pentru funcţionarea non-stop din perioada de iarnă, fără ca începutul anului şcolar să îi prindă pe suceveni fără apă caldă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din august, două săptămâni fără apă caldă.
 Vizualizări articol: 2406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din august, două săptămâni fără apă caldă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Articol confuz trimis de
(31 iul 2008, 11:38:38
De luni 25 august pina luni pe 8 august unde ne aflam?.Sinteti cam obositi.Ne dezinformati. Mai multa atentie
1.1  RE: Articol confuz trimis de
(31 iul 2008, 15:40:02
puneti-va ochelari!!!!:))))]

2.   By atentu-l trimis de
(31 iul 2008, 12:07:49
mda de pe 25august pana pe 8august anul viitor:)))) mijto nhu

2.1  RE: By atentu-l trimis de
(31 iul 2008, 19:05:11
:),is in stare astia. si-asa, zic de doua saptamani, dar o sa ne trezim vreo luna, poate chiar mai mult fara apa calda. aproape in fiecare an se intampla asa. suntem de tot rasul.
3.   Neatentie trimis de
(31 iul 2008, 13:14:56
Bine spunea un cititor pe forum cu cateva zile in urma cand se scrisese despre saltul in apa al Oanei Slemco: Romega si restul, mergeti ca veselari incepand cu data de 25 august si pana pe 8 sugust.
3.1  RE: Neatentie trimis de
(31 iul 2008, 17:50:18
Multumim pentru sesizare, am operat modificarea in text. Va cerem scuze pentru greseala.

Pe de alta parte, comentariul dlui Murea nu face decat sa confirme ce zicea cineva zilele trecute: comentariile cele mai rautacioase la materialul cu jurnalistii au venit de la actuali sau fosti colegi ai protagonistilor.

La subiect, inca o data, scuze.
3.2  RE: Neatentie trimis de
(31 iul 2008, 19:00:07
Mi se pare o prostie sa iti ceri scuze pentru o greseala de redactare. Monitorul ar trebui sa isi ceara scuze pentru gluma de editorial despre pugilisti si despre cat de "auster mobilati la mansarda" sunt acesti sportivi.

Din punctul meu de vedere, redactia Monitorul este formata din niste diletanti, si asta prin prisma articolelor de mana a 5-a si a limbajului de trotuar folosit in cele mai multe dintre aceste articole. Acest Odin al Monitorului pe nume Tiberiu Avram scrie cand si cand, iar atunci cand o face foloseste numai expresii de smecheri de cartier. Boxul presupune disciplina in schimb si multe alte aspecte ce tin de demnitate, de care voi sunteti straini.

Chiar m-ati enervat cu editorialul lui Catalin MIHULEAC - La moartea unui boxer, si voi remite catre federatie atat articolul cat si propunerea de a regla situatia in favoarea sportivilor si implicit a federatiei romane de box si nu in favoarea unor netrebnici ca voi, cu o fituica de mana a 5-a.
3.3  RE: Neatentie trimis de
(31 iul 2008, 19:16:04
Si sa nu uit si de Sorin Avram. Un Mircea Badea al Sucevei prin limbaj insa nu si prin caracter. Isi suipa guma pe masa din studioul de televiziune si cu o mina de semizeu scoate pe gura niste ineptii argumentate de produsele propriei sale imaginatii golanesti.

Fratilor, eu ca cetatean al acestui oras si ca individ anonim fac ce vreau si discut in maniera in care vreau, insa voi cu replicile voastre pline de "moralitate" - scoase la vedere intr-un ziar accesibil oricui - nu aveti nici un back-up. BIne bine, aruncati cu cacat in X si in Y, dar cu voi si cu backbone-ul vostru de "n" ori fracturat, cum ramane?

In Romania nu are nevoie nimeni de filosofii si raspunsuri ocolite, insa mass-media nu are scuza ca pe zi ce trece indobitoceste marea masa a populatiei, structurand ziarele si grila de programe la TV in asa fel incat ACTELE ANTISOCIALE sa fie evidentiate tot mai mult si intr-o maniera precum sunt aceste acte in sine (brutala si deloc deontologica)!

Astept repli
3.4  RE: Neatentie trimis de
(31 iul 2008, 19:25:09
Spune cum te cheama, nene, si mai vorbim. Murea a fost barbat si si-a asumat cele scrise. Dar mata iti versi frustrarile impotriva celor doi Avrami si astepti replica. Asta cu backbone-ul n-am priceput-o... pentru un "boxior" m-ati uimit, domnule!happy
3.5  RE: Neatentie trimis de
(31 iul 2008, 20:50:12
Ce relevanta are numele meu? Nu sunt pugilist. Sunt un om care actioneaza spre deosebire de marea masa a cetatenilor care stie doar sa comenteze SI ATAT. Nu imi vars frustrarile pe nimeni, pentru ca nu sunt un frustrat... sau poate dumneata nu cunosti definitia cuvantului "frustrare." Pe mine nu ma deranjeaza cand se oamoara maidanezi in Suceava, nu ma deranjeaza inundatiile... pe mine ma deranjeaza cand niste personaje precum pletosul Mihuleac arunca cu vorbe nejustificate si emit idei fara fond.

Ce diferenta este intre numele meu si pseudonim si ce legatura are acest lucru cu participarea indirecta a Monitorului la indobitorcirea cititorilor?

Nu pricepeti nimic voi. De aia tara asta este asa cum este... pentru ca marea parte a poporului obisnuieste sa emita 3 ipoteze inainte de a bate un cui.

Doar pentru ca iti dai numele iti asumi ce ai scris? Asta mi se pare o tampenie intrucat oricand cei de la Monitorul ma pot vizita la domiciliu.
3.6  RE: Neatentie trimis de
(31 iul 2008, 21:06:15
Mai pe scurt si am incheiat:

In conditiile in care Monitorul zilnic publica porcarii care nu pot aduce niciun bine cititorului nu vad ce bine ar aduce editorialul lui Mihuleac.

Dumneata te bagi in discutie doar asa... sa te evidentiezi prin ce nu posezi. Oricum nu ai citit acel editorial si oricum iti este indiferent. Pe romani ii caracterizeaza ovationarea divina atunci cand o idioata moare in chinuri si aceeasi romani comenteaza asiduu despre asta. Insa atunci cand romanul de rand citeste un rahat de articol scris la o cafea in care se da cu pumnu' in gura unui sport vechi de doua milenii si jumatate... il doare in cot.

Tot nu ati priceput, nu? Incuiati... nu gluma!
4.   S F trimis de
(31 iul 2008, 13:24:10
Eu am inteles...INAPOI IN VIITOR ...inainte !
5.   ... trimis de
(31 iul 2008, 16:10:18
Observ ca s-a corectat eroarea, dar... prea tarziu. Porumbelul a zburat deja.
6.   Fatala eroare trimis de
(31 iul 2008, 18:01:36
mare greseala, ce sa spunem! hai sa fm seriosi! chiar este cazul sa se discute atata si sa se bata apa/n piua pentru o greseala care se poate intampla oricui?!
7.   !!!! trimis de
(31 iul 2008, 19:00:09
ok, ramanem doua saptamani fara "apa calda". oameni buni, cei care nu aveti centrala, dar ceea ce avem, se poate numi APA CALDA? stau deseori si astept cate jumatate de ora sa se incalzeasca. e cat de cat fierbinte, dar cand sa ma duc bucuros sa fac si eu o baie, constat ca este iar rece. o bataie de joc. platim apa calda, dar foarte rar o prindem calda. nu stiu ce se intampla pe la altii, dar la mine asa se intampla. daca ma credeti, am pandit o saptamana apa calda, sa pot face o baie adevarata. si n-am avut parte. in fiecare zi faceam baie cu apa ca de ploaie. este o buna bucata de vreme de cand nu mai curge apa fierbinte, sau macar calda, sa nu-mi fie frig. este cumplit. rusine sa le fie celor de la termica. poate atunci cand tot orasul va opta pentru centrala termica, se vor trezi si nenorocitii aia care ne iau banii pe nimic. suceava, esti in urma de tot! in alte orase au apa calda non stop, fara sa dispuna de centrale proprii, iar aici e doar pana la ora 10, cateodata 9:30.
7.1  RE: !!!! trimis de
(31 iul 2008, 19:02:55
si nu e calda!!!!!! avem un sistem infaptuit de hoti, condus de hoti si incompetenti. nimanui nu-i pasa decat de el. de ce nu se iau odata masuri si cu problema asta? unde se duc banii mei? pe care "apa calda"?de aia se si consuma mult,pentru ca pana se incalzeste se pierde apa aia care curge degeaba.mafioti si prostovani de la termica! afara cu voi, lichelelor.
8.   Apa trimis de
(31 iul 2008, 19:31:43
contele are mare dreptate, dar nu sunt vinovati numai cei de la termica ci si cei care ii conduc [don primar cu toata sleahta de neispraviti] si noi care ii suportam. carbune ieftin din romania nu e bun , cel adus de afara e mai bun fiindca de acolo se imbogatesc smecherii. de aia e scumpa gigacaloria. pe vremea bunicului plateam putin si revizia dura trei zile,acuma adormitilor astia le trebuie 15 zile.RUSINE DON PRIMAR A-TI PROMIS IN CAMPANIA ELECTORALA CA ACEASTA REVIZIE NU VA DURA MAI MULT DE O SAPTAMANA RUSINEEEEEEE PTR ORASUL RESEDINTA DE JUDET VEDETI POATE VA AJUTA DON FLUTUR CA DOAR INDATA AVETI NEVOIE IAR DE VOTURI PTR. PARLAMENTARE , NU???
9.   Facute reviziile ,dar nu de mintuiala trimis de
(31 iul 2008, 20:42:28
aceste revizii se fac in fiecare an,deoarece sunt prevazute fondur , dar cine poate controla calitatea lor si daca fondurile sun cheltite cu adevarat pentru revizii,dar se zice ca se fac revizii.
10.   Mda trimis de
( 1 aug 2008, 00:01:39
ca de obicei
11.   Apa calda trimis de
( 1 aug 2008, 08:14:34
sunteti culmea progresului mondial.in orasul siret nici apa rece nu ezista decat 3=4 ore dimineata si ........3=4 ore seara......dar totusi orasul siret face parte din comunitatea EUROPEANA........MI-E si lehamite sa ascult cand intrun oras nu este apa calda.......................oa buni ...........pentru w.c. e sujficienta apa rece...............dar in siret nu exista
12.   Tot pentru siret trimis de
( 1 aug 2008, 08:33:17
in tara noastra am impresia ca exista doar BUCURESTI si orasele din ARDEAL...............unde sunt celelalte zone din ROMANIA?............sau mutat in REPUBLICA MOLDOVA?...............macar astia au un pic de ranza in ei.............pe cand romanii (BASESCU SINTARICEAANU)nau nici un pic de (vointa politica)de bun simt ca sa se ocupe de romani

pur si simplu ne considera.....PROSTI........to poporul roman.......

as scrie zeci de pagini ca sa vada politicienii ca nu suntem mai prejos decat ei............dar nu cred ca are rost......TOT AIA E..............EI FAC CE VOR

13.   As vrea un raspuns trimis de
( 1 aug 2008, 09:05:23
pentru d-nul FLUTUR.....as vrea un raspuns cam ce ar crede d-lui despre situatia di orasul SIRET...........nu punem lam socoteala apa calda ca oricum de prin 1985 nun exista...........vrem sa stim situatia pentru apa rece

13.1  RE: As vrea un raspuns trimis de
( 1 aug 2008, 22:41:48
TRAIASCA TERMITA SI CEI CE VA JUMULESC DE-ACOLO!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei