Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Rolls Royce Phantom Coupe, rescrie eleganţa

Rolls Royce se bucură de acceaşi faima şi consideraţie pe care bogaţii o acordă unui Rolex. Am făcut acestă comparaţie pentru că Rolls Royce este un model este cel mai adesea comparat în Elveţia cu prestigioasa marcă de ceasuri premium. Prezenţa la Geneva a ambasadorului Phantom Coupe a stârnit curiozitatea celor care nu-l văzuseră în carne şi oase. Noua versiune este o declinaţie a limuzinei Phantom creată pentru stopa avansul puternic luat de Bentley cu versiunile Continental GTC în sectorul de modele coupe ultraluxoase. Comparativ cu versiunea berlină, Phantom Coupe nu pare ci chiar este mai bună decât aceasta prin modificările aduse şasiului, direcţiei, frânelor şi suspensiei. Toate aceste schimbări au generat mai mult echilibru în comportament şi o mobilitate superioară foarte apropiate de caracterul unui automobil cu accente sportive. Poate că rezultatele ar fi fost mai pregnante dacă s-ar fi instalat o „inimă” mai puternică. Dar şi aşa propulsorul existent este suficient pentru a trece cu brio peste provocări obraznice. Unitatea de sub capotă este un motor de 6.75 litri cu V12 ce produce 453 de cai putere, aceeaşi care pune în mişcare limuzina de lux Phantom. Partea cea mai de substanţă, stilul de design, este un elogiu adus coupe-ului clasic - armonios prin excelenţă. Habitaclul este o oază de intimitate ce te sileşte la o contemplare tăcută, măcar şi pentru o clipă la străucirea luxului etern. Accesul spre paradisul din interior se poate face prin apăsarea a unui buton situat pe consolă ce activeazp cele două portiere.. Habitaclul dispune de accesorii de lux foarte elegant finisate. Aici abundă materialele din piele, crom şi  lemn de esenţă rară. Pasagerii sunt mângâiaţi de constelaţia artificală din plafon, o imitaţie a boltei cereşti luminată de mii de steluţe. Şoferul are la dispoziţie un display şi două camere de luat vederi ce ajută la manevrele de parcare şi la starea traficului. Sunetul muzicii curge printr-un sistem audio cu amplificator cu nouă canale. În privinţa performanţelor, luxosul model ce cântăreşte 2590 de kilograme poate sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 5.8 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 de km/h. Cât despre consum, numai de bine, Phantom Coupe se mulţumeşte „doar” cu 23.2 litri în ciclu urban, şi 11.3 litri în extraurban. Consumul mixt este de 15.7 litri în timp ce nivelul emisiilor se ridică la 377 g/km.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rolls Royce Phantom Coupe, rescrie eleganţa.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rolls Royce Phantom Coupe, rescrie eleganţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte