Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 23 (8552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” - „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Oraşul Milișăuți, judeţul Suceava”

ORAȘUL MILIȘĂUȚI, în calitate de beneficiar al finanțării, implementează proiectul cu codul F-PNRR-Dotari-2023-3408, intitulat

„Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Oraşul Milișăuți, judeţul Suceava”,

finanțat prin PLANUL NAŢIONAL DE REDRESARE ŞI REZILIENŢĂ în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C15/MEDU/I11/Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe \ Pilonul VI. Politici pentru noua generație \ Componenta C15: Educație \ Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior \ Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și \ Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației \ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar \ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Apelul de proiecte este gestionat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) în numele și pentru Ministerul Educației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliența al României și din fonduri naționale.

Valoarea totală a proiectuluieste de 1.680.844,06 lei inclusiv TVA, din care valoarea maximă a finanțării nerambursabile a proiectului este de 1.412.474,00 lei, iar 268.370,06 lei reprezintă TVA aferentă cheltuielilor eligibile.

Prin prezentul proiect se dorește dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a următoarelor unități de învățământ:

  1. ȘCOALA GIMNAZIALĂ MILIȘĂUȚI, Str. Ștefan cel Mare, nr. 64, loc. Milișăuți, jud. Suceava

Obiectivul generalal proiectului este modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente în cadrul Școlii Gimnaziale Milișăuți prin dotare cu echipamente digitale, mobilier, echipamente specifice și materiale didactice.

Obiectivele specificeale proiectului sunt:

  1. Dotarea sălilor de clasă și a sălilor de grupă cu echipamente digitale;
  2. Dotarea sălilor de clasă și a sălilor de grupă cu mobilier și materiale didactice;
  3. Înfiinţarea unui laborator de fizică – chimie și a unui cabinet de biologie și dotarea acestora cu mobilier, materiale didactice și echipamente TIC;
  4. Dotarea sălii de sport.

Perioada de implementare a proiectului este:  23.08.2023 – 31.12.2024

Manager de proiect - MACOVEI ANA.

Date de contact beneficiar: Oraşul Milișăuți cu sediul în oraşul Milișăuți, jud. Suceava, Str. Bogdan Vodă Nr. 4.

Tel. 0230/418175, Fax 0230/418175, Mail: contact@primariamilisauti.ro, www.primariamilisauti.ro

“PNRR : Fonduri pentru România modernă şi reformată!”
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” - „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Oraşul Milișăuți, judeţul Suceava”.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” - „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Oraşul Milișăuți, judeţul Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei