Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 100 (8017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat din Comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”

Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020

 

02 mai 2022

Comunicat de presă începere proiect POC

„Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat din Comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”

 

COMUNA VATRA MOLDOVIȚEI, în calitate de beneficiar, derulează începând cu data 25.03.2022 proiectul „Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat din Comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2", Cod SMIS 2014+ 143661, cofinanțat prin AM POIM în baza contractului de finanțare nr. 1271/ 29.03.2022, încheiat între Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) și COMUNA VATRA MOLDOVIȚEI.

 

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională/Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară - Protejarea sănătății populației în contextul

crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, cu finanțare din REACT-EU.

Obiectivul generalal proiectului: Obiectivul general al proiectului îl constituie consolidarea capacității de reacție a unităților de învățământ de stat din comuna Vatra Moldoviței la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-COV-2. Limitarea răspândirii virusului, precum și a efectelor acestuia asupra populației, poate fi realizată prin asigurarea disponibilității echipamentelor/dispozitivelor de protecție medicală și asigurarea condițiilor igienico-sanitare minime necesare, astfel încât se impune dotarea corespunzătoare a unităților de învățământ de stat în vederea atingerii următorului rezultat de program: „Capacitate adecvată de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 în sistemul public de educație preuniversitară și/sau universitară”. Prin urmare, proiectul va contribui indirect la atingerea indicatorului de rezultat al programului prin dotarea unităților de învățământ de stat din comună cu echipamente/dispozitive de protecție medicală și de asigurare a condițiilor igienico-sanitare minime necesare, în vederea limitării numărului potențial de cazuri de infecție care ar trebui tratate în sistemul public de sănătate.

Obiectivele specifice ale proiectului (rezultate așteptate):

Asigurarea dotărilor cu echipamente de protecție/ dispozitive medicale a unităților de învățământ din comuna Vatra Moldoviței în contextul gestionarii crizei COVID-19

Valoarea totală a proiectului este de 761.234,99 lei cu TVA, din care:

• Valoarea totală eligibilă a proiectului: 756.712,99  lei

• Valoarea eligibilă nerambursabilă: 756.712,99 lei

• Cofinanțarea eligibilă a beneficiarului: 0,00 lei

• Valoarea neeligibilă a proiectului: 4.522,00 lei

Proiectul se implementează de către beneficiarul COMUNA VATRA MOLDOVIȚEI reprezentată legal de către primar Saghin Virgil.

Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni.

Date de Contact:

COMUNA VATRA MOLDOVIȚEI,

Sediul: localitatea VATRA MOLDOVIȚEI, nr. 207E,  județul Suceava,

Tel:. 0230336150, E-mail: primariavatramoldovitei@yahoo.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat din Comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Consolidarea capacității unităților de învățământ de stat din Comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei