Distribution Magi

miercuri, 26 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 121 (7733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Axa prioritară 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19

Prioritatea de investiții 3d - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare

Contract de finanțare Nr. M2-1597 din 08-12-2020

Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2

S.C. GRUP TEHNO-DINAMIC SRL MĂNĂSTIREA HUMORULUI, STRADA ȘTEFAN CEL MARE, NR. 272, COD POSTAL 727355 anunță încheierea  PROIECTULUI:ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE, STOCURI ȘI PLATA DATORII

În conformitate cu prevederile ORDONANȚEI DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19 și Ordinului de aprobare nr. 1060/2857/2020 a schemei de ajutor de stat - Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19, s-a încheiat contract de finanţare M2 -1597 dintre:

Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului IAŞI denumită în continuare AIMMAIPE, cu sediul în Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 45A, bl. B2, parter, C.P.700305, telefon 0371402212, fax 0371425059, e-mail oficiuiasi2@imm.gov.ro,reprezentată prin ordonator terţiar de credite

Și

GRUP TEHNO-DINAMIC SRL, cu sediul în SUCEAVA, localitatea Mănăstirea Humorului, str. Str. ŞTEFAN CEL MARE, nr. 272, , telefon 0742108141, înregistrată sub nr. J33/552/2008 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF 23576046 în calitate de Beneficiar.

Obiectul contractuluiîl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru

capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentației anexe, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, denumită în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Valoare grant:Grant = 144213.3 RON Cofinanțare = 21631.995 RON

Durata: Contractul s-a încheiat pe o perioadă de maxim 1 an, începând cu data intrării în vigoare. Prezentul contract a intrat în vigoare de la data semnării de către ordonatorul terțiar de Credite- 08.12.2020. Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: -menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,

- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

DATE DE CONTACT: S.C. GRUP TEHNO-DINAMIC SRL, Tel: 0742108.141 SITE: www.piriumorii.ro  EMAIL:grup@tehno-dinamic.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului COMUNICAT DE PRESĂ FINALIZARE PROIECT POC AXA3 3D - PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE.
 Vizualizări articol: 965 |
Notează articolul:
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
COMUNICAT DE PRESĂ FINALIZARE PROIECT POC AXA3 3D - PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu