Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 301 (5508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Procuror: Bărbatul din Deva care şi-a ucis părinţii a spus că intenţiona să îngroape cadavrele

Bărbatul de 57 de ani din Deva care şi-a ucis părinţii cu lovituri de ciocan a fost arestat preventiv, duminică după-amiază, pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav, în timpul anchetei el recunoscându-şi faptele şi spunând că intenţiona să arunce cadavrele într-un şanţ de lângă un garaj.

Potrivit prim-procurorului Parchetului Tribunalului Hunedoara, Adina Velescu, magistraţii Tribunalului Hunedoara au admis propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru omor deosebit de grav, în cazul bărbatului care şi-a ucis părinţii şi a stat două zile cu trupurile acestora în casă.

Bărbatul a declarat în faţa judecătorilor că face recurs la decizie, care va fi judecat de Curtea de Apel Alba Iulia.

Bărbatul a fost dus în centrul de arest şi detenţie al Poliţiei Deva.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a spus că i-a omorât pe părinţii săi, în camere diferite, în cursul zilei de joi, iar vineri a mutat cadavrul mamei în aceeaşi încăpere unde era trupul neînsufleţit al tatălui, l-a întins pe jos lângă pat şi l-a acoperit cu un cearceaf.

De asemenea, în timpul anchetei el a recunoscut că a mers la garajul familiei, unde a încercat să măsoare şanţul de scurgere pentru a vedea dacă poate arunca acolo cadavrele, însă nu a mai apucat să îşi ducă la îndeplinire planul.

Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice la Jilava, iar dacă se va stabili că nu avea discernământ în momentul comiterii crimelor va fi eliberat din arest şi internat într-un spital pentru persoane cu probleme psihice.

Bărbatul de 57 de ani din Deva şi-a ucis părinţii în vârstă 85 de ani, joi seară, lovindu-i de mai multe ori în zona capului, cu un ciocan, iar de atunci a stat în casă cu trupurile neînsufleţite ale celor doi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, o nepoată a celor doi bătrâni a anunţat Poliţia, sâmbătă seară, că nu i-a mai văzut pe aceştia de câteva zile, iar poliţiştii care au mers la locuinţa din Deva în care stăteau cei doi, împreună cu fiul lor, au descoperit cadavrele bătrânilor.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că, de mai mulţi ani, părinţii îi reproşau că nu şi-a întemeiat o familie şi că are probleme cu greutatea, fiind supraponderal.

De asemenea, bărbatul a relatat că părinţii - un fost director la CEC şi o fostă contabilă la Casa de Pensii - îi reproşau că este pensionar pe caz de boală şi că nu lucrează, iar el nu a mai putut rezista presiunii.

Cei doi bătrâni au fost ucişi în apartamentul lor dintr-un bloc din zona Mioriţa din Deva.

Vecinii spuneau că bărbatul era cunoscut cu probleme psihice şi era pensionat pe caz de boală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procuror: Bărbatul din Deva care şi-a ucis părinţii a spus că intenţiona să îngroape cadavrele.
 Vizualizări articol: 961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Procuror: Bărbatul din Deva care şi-a ucis părinţii a spus că intenţiona să îngroape cadavrele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei