Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 287 (5494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 160 de persoane urmărite sau semnalate ca fiind dispărute au fost găsite în ultima săptămână

Peste 80 de persoane urmărite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu închisoarea primite în instanţă şi alte 81 date dispărute, dintre care 54 de minori, au fost găsite în ultima săptămână, informează, duminică, Poliţia Română.

Poliţiştii de la investigaţii criminale au prins, în perioada 29 noiembrie - 5 decembrie, 81 de persoane urmărite, dintre care 64 aveau condamnări definitive la pedepse cu închisoarea, nouă erau căutate în baza unor mandate de arestare preventivă, iar pe numele altor opt erau emise mandate europene de arestare, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

De asemenea, poliţiştii au găsit 81 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 54 cu vârste sub 18 ani. Minorii nu au fost victime ale vreunei infracţiuni, aceştia fiind încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Constanţa, condamnat la trei ani de închisoare pentru trafic de persoane şi pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru omor calificat şi trafic de arme, muniţie şi exploziv, a fost prins în 4 decembrie, de către polițiștii din Constanța.

Un alt bărbat, tot de 29 ani, din județul Bacău, urmărit pentru că se sustrăgea executării unei pedepse de trei ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă, a fost prins în 30 noiembrie, de polițiștii de investigații criminale din Bacău.

În 3 decembrie, polițiștii din Satu Mare au prins un bărbat de 34 ani, din județ, care fusese condamnat la trei ani şi şapte luni de închisoare pentru ultraj şi vătămare corporală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 160 de persoane urmărite sau semnalate ca fiind dispărute au fost găsite în ultima săptămână.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 160 de persoane urmărite sau semnalate ca fiind dispărute au fost găsite în ultima săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei