Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 172 (5379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Toţi absolvenţii academiilor MApN şi MAI au locurile de muncă asigurate

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, că toţi absolvenţii academiilor aparţinând de MApN şi MAI au locurile de muncă asigurate în acest an, după ce toată generaţia 2011 nu a fost încadrată decât un an mai târziu, el apreciind că este "un lucru de normalitate".

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la Academia Forţelor Terestre din Sibiu, la ceremonialul avansării în grad a celor 262 de absolvenţi ai unităţii respective, declarând, la finalul manifestării, că toţi absolvenţii academiilor aparţinând de MApN şi MAI, în total 900 de tineri, au locurile de muncă asigurate în acest an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cei care au terminat astăzi au devenit sublocotenenţi şi pleacă la unităţile militare. E un lucru important să revenim la un lucru de normalitate. Toată generaţia 2011 nu a fost repartizată, iar în 2012 am reuşit să-i angajăm şi pe cei din 2011 şi pe cei din 2012 şi acum suntem într-o situaţie de normalitate", a afirmat premierul.

Potrivit acestuia, în 2012, a fost vorba despre 3.000 de locuri de muncă pentru absolvenţii din 2011 şi 2012, primii fiind încadraţi în vară, iar ceilalţi în luna decembrie.

Întrebat dacă poate garanta celor interesaţi să se înscrie la unităţi de învăţământ ale celor două ministere că vor avea loc de muncă la absolvirea şcolii, premierul a răspuns: "Da".

La rândul său, ministrul Apărării, Mircea Duşa, a explicat că cifrele de şcolarizare se realizează în funcţie de "ieşirile din sistem", de aceea pot fi asigurate locurile de muncă ale absolvenţilor.

"Planificarea celor care dau admitere în învăţământ e făcută în funcţie de ieşirile din Armată şi din sistem, astfel încât cei care se înscriu în fiecare an să aibă garanţia că, în momentul în care termină, vor fi repartizaţi. Noi şi pentru anul 2013-2014 avem în vedere ca promoţia, peste trei ani când termină, să fie egală cu ieşirile", a declarat Duşa.

Ministrul Apărării a menţionat că, la Academia Forţelor Terestre din Sibiu, cei 262 de absolvenţi reprezintă cea mai numeroasă promoţie de după 1990 a unităţii sibiene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Toţi absolvenţii academiilor MApN şi MAI au locurile de muncă asigurate.
 Vizualizări articol: 2914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Toţi absolvenţii academiilor MApN şi MAI au locurile de muncă asigurate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Michaelaaaaaaa! trimis de
(27 iul 2013, 11:11:35
dă șî mia o virguliță, să fie în bafta ta de ulitură neciufulită!bring it on
„Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, că ...”

Când a declarat?
Vineri - complement circumstanțial de timp, situat DUPĂ predicat.
Unde a declarat?
La Sibiu - circumstanțial de loc.

Apăi, în clasa a opta, (aia pe care tu ai parcurs-o în mod autodidact pe cioata ceea din pădure unde te-o surghiunit măicuțele de la monastire) se zâce klar că, având topica normală, se desparte prin virgulă DOAR circumstanțialul care este precedat de o altă construcție circumstanțială.
Deci „Premierul Pinocchio a declarat vineri, La Sibiu, că ... bla, bla, bla”

2.   Amestecate de toate trimis de
(27 iul 2013, 16:22:41
*Constantin Niţă, Maria Grapini și Ana Varga vor conduce un minister în toată regula: cu sedii separate, personalitate juridică, Corp de Control, direcţii independente şi chiar câte un compartiment de informaţii clasificate. În loc de 16 ministere, Guvernul are, practic, în acest moment 19. Măsura s-a realizat prin trei Hotărâri de Guvern, ocolind astfel Președinția și Parlamentul.Ponta anunta mii de disponibilizari, insa face ministere la clientela! Ministrii fara numar!
*Ministerul Mediului, nota zero de la Fundaţia Culturală Roşia Montană
Fundatia Culturala a fost consultata "în vederea maximizării beneficiilor de mediu aduse de proiectul Roşia Montană etc.". Ce să înţelegem prin "maximizare? Că poate că încă nu suntem destul de fericiţi, că nu zburdăm de bucurie că în câţiva ani poporului român i se va lua tot aurul, că i se va distruge patrimoniul istoric, că vor fi raşi patru munţi şi că în locul acestora ne vom trezi cu un lac de cianuri şi de metale grele, sprijinit de bine de rău de un baraj de 185 m, iar din atâtea bogăţii ne vom alege cu praful de pe tobă? Cum bine se ştie, certificatul de descărcare arheologică pentru Muntele Cârnic a fost anulat prin sentinţă definitivă şi irevocabilă. Ce-a înţeles Ministerul Culturii prin „definitiv şi irevocabil“? Comisia Naţională de Arheologie a dat în unanimitate o nouă descărcare arheologică.
3.   Libertatea presei si consilierul prezidential trimis de
(27 iul 2013, 17:19:05
Antena 3 a devenit cel mai puternic si vizionat post de stiri din tara.Acest lucru s-a datorat faptului ca are ziaristi de exceptie.In acelasi timp este singurul post antibasist.
Este cunoscuta ura viscerala a lui Basescu fata de acest post de televiziune.Faptul ca Basescu a fost dat afara de la Cotroceni si la referendum au votat sa plece 7,5 milioane de romani se datoreaza intr-o mare masura si Antenei 3.
Sigur ca sunt multumit atunci cand procurorii DNA combat infractiunile si sunt aparatori ai legii.Daca directorii Sorin Alexandrescu si Mihai Gadea sunt vinovati sa plateasca conform legii.
Consilierul prezidential Sebastian lazaroiu a postat o imagine trucata e care o prezenta pe Mihaela Barzila, jurnalista a Antenei 3, dupa gratii.Postarea lui Lazaroiu era insotita de comentariul “Noua grila de programe” si reprezenta o aluzie directa la citarea, joi, la DNA, a lui Mihai Gadea si Mugur Ciuvica.Gestul consilierului prezidential mi se pare impardonabil.Reprezinta o imixtiune si o antepronuntare clara intr-o ancheta judiciara.Si toate acestea venind din partea unui consilier prezidential.Trebuia dat afara imediat.Dar nu a fost dat afara.De ce?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei