Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 172 (5379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Imbecilul perfect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sunt încă sub impresia şirului de evenimente de la Skopje. Slavă Domnului, măcar fotbaliştii şi-au făcut treaba, aducând încă 3 puncte care peste doi ani ar putea valora 20 de milioane de dolari, suma aproximativă cuvenită echipelor care intră în grupele Ligii Campionilor. Dar, aşa cum e la noi şi numai la noi, performanţa sportivă intră cel mult la categoria „...şi altele”, în prim-plan plasându-se tot ceea ce se petrece dincolo de spaţiul de joc. Ca atare, din acest meci rămânem cu impresiile lăsate de imbecilul perfect numit M.M. Stoica, precum şi cu gaşca adiacentă, aceea a imbecililor numiţi „galerie” şi care n-au fost cu nimic mai puţin breji decât Stoica (pe care presupun că şi l-au luat de model în viaţă: are funcţie, are succes, are bani, are tupeu, deci e perfect!), cu toţii aducându-şi contribuţia la o sancţionare a Stelei care mi-e teamă că de data asta va fi una exemplară. Şi imbecilul, şi imbecilii, au „uitat” că la discutarea „cazului valiza” cu puţină vreme în urmă, UEFA a plasat Steaua sub monitorizare pentru o perioadă de 5 ani. Iar „monitorizare” nu înseamnă doar să stea cineva cu ochii pe eventualele noi tentative de cărat bani încolo şi încoace, ci tot ce ţine de existenţa echipei. Inclusiv (sau mai ales), evenimentele din jurul meciului propriu-zis. Revelator în acest sens este comentariul observatorului UEFA din preziua meciului referitor la atitudinea imbecilului faţă de reporterii TV, dar şi raportul oficial în care omul se declară stupefiat de faptul că steliştii nu s-au învrednicit să ţină măcar conferinţa de presă obligatorie, care face parte integrantă din protocolul partidei. De aici, o concluzie care îmi dă fiori: în august (nu reţin, parcă pe 22) Steaua va da din nou ochi cu Comisia de Disciplină a UEFA. Dacă la precedenta anchetă am susţinut (şi am avut dreptate 100%) că Steaua nu va primi nici o sancţiune, de data asta o văd chiar exclusă din competiţiile europene. Vreţi argumente? Iată-le: aflată în plină monitorizare (un fel de libertate condiţionată, pe înţelesul lui Becali), Steaua reuşeşte să-i înjure şi să-i cârpească pe ziarişti, prin oficialii ei (Meme şi „bou di gardul”), să nu permită accesul ziariştilor la antrenamentul oficial, deşi timp de 15 minute îi obliga regulamentul UEFA să o facă, nu face nici conferinţă de presă după meci (obligatorie şi ea). În plus, spectatorii dau foc stadionului (aprinsul de torţe cu asta echivalează), ba mai şi pocnesc petarde. Sunt argumente pentru excludere? Ce-aţi zice aşadar ca imbecilul şi imbecilii să reuşească ceea ce adversarii Stelei n-au reuşit?
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Imbecilul perfect.
 Vizualizări articol: 2739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Imbecilul perfect5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fanii stelei ar zice ca ejti o scoica sub acoperir trimis de
(27 iul 2013, 21:06:09
noi fanii stelei care santem multi ca sa nu fim putini ti-o dam la papacioc, tu impartialu gurist care inca din vremea lu ceasca erai ghid si automat verificat si "reeducat in bine" dupa "lovitutia' din 89.
2.   Cat de jos poate ajunge un om galinaceu trimis de
(27 iul 2013, 21:44:17
Sa iei in tarbaca un simbol si sa te porti ca o fata usoara care vrea sa fie grea de seva propangastica sa nu fie usoara e blasfemie pe fata pentru noi fanii Stelei. Ba frezutza cu plete gri tu lovesti in " SIMBOLUL STEAUA". Lovesti si la armata si la noi fanii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei