Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 151 (5358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeie însărcinată, în stare gravă la spital după ce a fost bătută de concubin

O gravidă în vârstă 26 de ani, din localitatea vasluiană Epureni, a ajuns în stare gravă la spital, cu traumatisme la faţă, după ce a fost bătută de către concubin pe motiv că "nu prea stă pe acasă", tânăra având nevoie de o intervenţie chirurgicală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, tânăra de 26 de ani, cu o sarcină de 26 de săptămâni, a fost lovită cu palmele peste faţă de către concubin în momentul în care a revenit acasă, după ce fusese plecată prin sat.

Imediat după ce a fost agresată de bărbatul de 35 de ani, femeia a fugit de acasă la nişte rude din Epureni şi, în pofida insistenţelor unei mătuşi, a refuzat să meargă la spital sau la Poliţie să depună plângere. În cele din urmă, din cauza infectării rănilor suferite şi agravării stării de sănătate, tânăra a fost transportată cu ambulanţa la spital după aproape o săptămână de când a fost agresată.

"Pacienta prezenta o sarcină cu risc din cauza anemiei severe şi a leziunilor suferite la nivelul feţei. Practic, tânăra avea un abces mandibular provocat prin agresiune, care nu-i mai permitea nici să deschidă gura. În aceste condiţii, cu o stare generală alterată şi o temperatură a corpului de peste 39 de grade însoţită de frisoane, am decis transferarea gravidei la Clinica Buco-Maxilo-Facială Iaşi, unde a suferit o intervenţie chirurgicală", a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX managerul Spitalului Municipal Huşi, Lucia Rotaru.

La sesizarea conducerii spitalului din Huşi, Poliţia a deschis o anchetă în acest caz în care concubinul gravidei agresate recunoaşte că a lovit-o pe femeie.

"În timpul audierilor de către poliţişti, bărbatul de 35 de ani a recunoscut că şi-a lovit concubina cu palmele peste faţă pe motiv că nu prea stă pe acasă. Aşteptăm concluziile medico-legale preliminare în acest caz, în funcţie de care vor fi continuate cercetările şi se va face şi încadrarea juridică a faptei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Tânăra gravidă din Epureni se afla în evidenţele Spitalului Municipal Huşi, unde a mai fost internată în urmă cu trei săptămâni cu o anemie severă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie însărcinată, în stare gravă la spital după ce a fost bătută de concubin.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie însărcinată, în stare gravă la spital după ce a fost bătută de concubin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei