Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 151 (5358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ghinion într-o agenţie loto

Un bătrân şi-a încercat norocul la 6 din 49, însă hoţii i-au luat cardurile şi le-au golit de 3.500 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân care a venit să joace mai multe bilete la o agenţie loto din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pentru extragerea 6 din 49, a reclamat că i s-au furat cardurile, iar ulterior a aflat că hoţii i le-au golit de 3.500 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, luni după-amiază, Dinu B., în vârstă de 77 de ani, din municipiul Slobozia, le-a povestit oamenilor legii cum cu o zi înainte i-a dispărut din buzunar un port-document de carduri bancare. Septuagenarul a povestit că are o casă de vacanţă în municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde locuieşte pe timp de vară.

Duminică, s-a dus să pună un bilet-două la o agenţie loto din localitate. În timp ce stătea la rând, explică bătrânul, i-a fost furat port-documentul cu carduri, explicând că exclude varianta să-i fi căzut sau să-l fi uitat pe undeva.

Şi-a dat seama că nu mai are port-documentul abia în ziua următoare, când s-a dus la cumpărături. Imediat, s-a deplasat la sediul unei agenţii bancare, unde a declarat furtul, fiind informat despre faptul că, în ziua precedentă, a fost ridicată suma de 200 de lei din totalul de 1.000 de lei, cardul fiind reţinut de un bancomat.

S-a dus apoi la altă bancă, pentru a declara pierdute alte două carduri, însă şi aici i s-a spus că de pe unul dintre carduri a fost ridicată, în mai multe tranşe, suma de 3.300 de lei.

 „Din declarația reclamantului rezultă faptul că lângă carduri avea o hârtie pe care erau notate codurile PIN”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că s-au dispus măsuri în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân şi-a încercat norocul la 6 din 49, însă hoţii i-au luat cardurile şi le-au golit de 3.500 de lei.
 Vizualizări articol: 1942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Un bătrân şi-a încercat norocul la 6 din 49, însă hoţii i-au luat cardurile şi le-au golit de 3.500 de lei4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tips trimis de
( 3 iul 2013, 16:55:59
Sunt de comă moșnegărimea asta și nu-i mai lecuiește nimeni decât cu lopatin și gropatin.
Majoritatea dintre ei își țin agoniseala la saltea. Pe lângă faptul că metoda nu aduce nici un avantaj economico-finaciar (banul trebuie să circule), respectivele economii pot dispărea prin fel de fel de întâmplări ciudate: ba îi rod șoarecii sau cad pradă focului, ba îi fură din dulap vreo țigăncușă șmecheră, cu geana lungă și mână iute.
Dacă nu-i fură nimeni din house, atunci sigur primește boșorogul vreun telefon precum că nuș ce rudă de-a lui a suferit un accident. (trecem peste aspectul hazliu că pe moșulică sau pe baborniță i-a uitat Domnul Zeu pe pământuț și singurele lor rude sunt cotoiul din cușcă și mârtanul de pe cuptior.
Dacă se întâmplă cumva ca decrepitul avar să fie în pas cu vremurile, atunci își depune agoniseala unde ar fi firesc – la bancă. Însă, cum reiese și din articolul de mai sus, se pare că tratamentul bolii Alzheimer se face în mod empiric, prin înscrierea codului PIN pe o fițuică atașată sau lipită cardului. Inconștiență crâncenă.

Ca să nu se mai producă asemenea evenimente regretabile, IO am stat șithinking m-am gândit la o soluție etică, în deplin acord cu necesitățile sociale și plăcută vederii Domnului Zeu.
Ce-ar fi ca, fiecare din fosilele astea ambulante, care stau cocoțate pe un munte de parale (legale, ce-i drept!)idea SĂ-ȘI IA O COPCHILĂ DE SUFLET! Adică să facă o investiție în viitorul acestei națiuni și, din agoniseala lor de-o viață, să sponsorizeze câte o copchilă – elevă sau studentă – strălucită dar sărăcuță și care trage ca nebuna-n jug de vreun job de kăkat ca să-și poată făuri un viitor.
Decât să dispară paralele dinozaurilor aiurea, mai bine îi rostuiesc cu folos și asigură câte o „bursă de merit” puștancelor studioase.
1.1  RE: Tips trimis de
( 3 iul 2013, 16:56:40
Acum mai trebuie de precizat neapărat faptul că acțiunea în sine trebuie să fie dezinteresată, noțiunea intrinsecă de „mecenat” nefiind condiționată de îndeplinirea altor … obligații sau activități (fantasme atât de plăcute libidinoșilor de vârsta a III-a, a IV-a și a V-a!)
Nu! Pur și simplu crăițarii economisiți se vor oferi în mod filantropic celor care AU NEVOIE DE EI.
Chiar și în situația în care economiile mumiilor sunt destinate exacerbării ritualului bizantin de înhumare, acestea pot fi oferite dezinteresat copchilelor adoptate, cu obligația acestora din urmă ca să-i promită boșorogului o minimă și decentă îngropăciune.
(că doar nu le-o durea gura să promită așa ceva! Acum, când o fi să fie să-i dea drumu’ moșului, ambalat într-un sac de polietilenă, în aval pe Bistrița, Moldova, Siret, mai mult ca sigur că geriatricul sclerozat n-o să afle încălcarea promisiunii.
Și nici n-o să-i pese prea mult!oh go on )

Părerea mea!i dont know
1.2  RE: Tips trimis de
( 4 iul 2013, 10:35:01
Într-adevăr, mulți matusalemi din ăștia fac investiții serioase pentru a-și asigura șederea(for ever) într-un spațiu cât mai ergonomic, cât mai vizibil(dacă se poate chiar pe rândul din față) și ctitorit cât se poate de gospodărește: gărduț din fier forjat, elemente decorative din beton sănătos, cruce de firmă, etc. Nu în ultimul rând, își asigură și toată recuzita impusă de viitoarea procesiune. Nu mai rămâne decât să se mute la viitoarea reședință. Dat toți ezită. Unii chiar uită! Nu prea vor să fie demontați la nivel molecular de către viermi și bacterii. Umblă fleaura(ăia care mai pot). Și se mai miră că li se întâmplă întâmplări. Acte filantropice? Hmmm...e cam greu...greu spre imposibil. Când mă gândesc că o băbăciune a lăsat totul prin testament câinelui, nu cred că vreo copchilă cu job de rahat va vedea vreodată un sfanț din partea unuia care a luptat în primul război mondial. Dar ideea e chiar bună, păcat că neuronii care ar fi trebuit s-o plasmuiască în capul veteranului, au murit primii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei