Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 170 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână

Peste 170 de persoane date în urmărire, dintre care 73 se sustrăgeau ispăşirii pedepsei cu închisoarea sau arestului, iar 101 erau dispărute, au fost depistate de poliţişti în perioada 14 - 20 iunie, informează un comunicat al Poliţiei Române.

Poliţiştii au depistat, în perioada 14 -20 iunie, 73 de persoane urmărite naţional, dintre care 68 erau condamnate la închisoare, două aveau emise pe numele lor mandate de arestare preventivă, o persoană mandat de arestare europene şi pe numele a două persoane existau sentinţe penale de internare într-o unitate spitalicească.

De asemenea, poliţiştii au găsit 101 persoane care au fost reclamate ca fiind dispărute, dintre acestea 56 fiind sub 18 ani. Minorii găsiţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

Printre infractorii depistaţi de poliţişti, se numără un bărbat de 39 de ani din Zărneşti, judeţul Braşov, urmărit la nivel naţional şi internaţional pentru tentativă de omor, care se sustrăgea executării unei pedepse de opt ani închisoare şi care a fost găsit şi încarcerat în judeţul Botoşani.

La Hunedoara, poliţiştii l-au depistat, pe N.I., de 39 de ani, din localitatea Maneciu, judeţul Prahova, care se sustrăgea executării unei pedepse de şase ani închisoare pentru tâlhărie, iar în Capitală a fost găsit un bărbat de 54 de ani din Bucureşti, care se sustrăgea executării unei pedepse de şase ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor calificat deosebit de grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 170 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 170 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei