Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 88 (5295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un avocat care a acuzat cinci preoţi că nu i-au scos "demonii" din casă a pierdut procesul

 

Avocatul Mădălin Ciculescu a pierdut procesul în care a dat în judecată cinci preoţi, printre care şi pe IPS Calinic, pentru că nu au reuşit să-i scoată "demonii" din casă, Curtea de Apel Piteşti respingând definitiv contestaţia acestuia la decizia procurorilor de neîncepere a urmăririi penale.

Avocatul Mădălin Sorin Vicenţiu Ciculescu (34 de ani), din Baroul Argeş, i-a acuzat de înşelăciune pe Marius Dumitrescu şi Gheorghe Dumitru, preoţi din Parohia Găvana III Piteşti, pe preotul paroh de la mănăstirea Tutana, Ovidiu Creţ şi pe stareţul de la mănăstirea Trivale, Gherasim Nicuţ, după ce, potrivit acestuia, nu ar fi reuşit să-i scoată demonii din casă. Ciculescu a făcut plângere, în mai 2012, şi împotriva IPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, pentru că îi conducea pe cei patru preoţi.

Potrivit plângerii depuse de Ciculescu, acesta ar fi apelat la preoţi după ce televizorul, frigiderul şi mobilierul din apartamentul lui ar fi început să trosnească, s-ar fi auzit diferite zgomote, iar uneori ciorile îi ciocăneau în geam. Mai mult, potrivit avocatului, la un moment dat, o "umbră neagră" ar fi pătruns în uscătorul de păr.

Ciculescu a susţinut că şi-ar fi dus televizorul la Schitul din Trivale, pentru a fi sfinţit şi a scăpa de demoni, dar nu l-ar mai fi recuperat. Apoi, preoţii din Parohia Găvana ar fi făcut în locuinţa tânărului slujba Sfântului Maslu. Ciculescu a mai arătat că a mers şi la preotul-paroh de la Mănăstirea Tutana din Băiculeşti pentru a se spovedi, iar Ovidiu Creţ i-ar fi sfinţit apartamentul.

Pe 12 octombrie 2012, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a dispus neînceperea urmăririi penale împotriva preoţilor, însă avocatul a făcut o plângere faţă de rezoluţia procurorilor de netrimitere în judecată.

Sesizarea lui Ciculescu a fost înregistrată la Curtea de Apel Piteşti în 11 decembrie 2012, iar judecarea dosarului a început în 24 ianuarie 2013.

În 3 aprilie, judecătorii Curţii de Apel Piteşti au respins ca nefondată plângerea formulată de Mădălin Ciculescu împotriva rezoluţiei din 12 octombrie 2012 dată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti. Decizia instanţei este definitivă.

Ciculescu trebuie să plătească 150 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Avocatul Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, Alin Anton, a declarat că dacă Mădălin Ciculescu nu va înceta cu şicanele, vor fi luate măsurile necesare.

"Este opţiunea dumnealui de a se adresa CEDO. După ce se va soluţiona la CEDO şi la alte foruri la care se va adresa, dacă nu va înceta cu aceste şicane, vom lua şi noi măsurile necesare", a spus avocatul Alin Anton.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, avocatul Mădălin Ciculescu nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un avocat care a acuzat cinci preoţi că nu i-au scos "demonii" din casă a pierdut procesul.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un avocat care a acuzat cinci preoţi că nu i-au scos "demonii" din casă a pierdut procesul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei