Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 88 (5295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, Guvernului: Avem, pentru prima dată de la Revoluţie, un sold pozitiv la comerţul exterior

 

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la după jurământul de învestire al noului ministru al Justiţiei, Robert Cazanciuc, că este o surpriză faptul că pe primele două luni ale anului s-a înregistrat, pentru prima dată de la Revoluţie, un sold pozitiv al comerţului exterior.

"Aş vrea să profit de onoarea pe care o am să fie Guvernul aici şi să observ că pe primele două luni ale anului este pentru prima dată când avem un sold pozitiv al comerţului exterior, cred că prima dată de la Revoluţie. Sigur, unii dintre dumneavoastră or să se mire de cum s-a întâmplat. S-au cumulat efectele în timp şi iată că reuşim să reducem deficitul de cont curent, chiar să avem surprize ca cele de pe primele două luni ale anului", a afirmat preşedintele Traian Băsescu, în discursul său de la Palatul Cotroceni după depunerea jurământului de către Cazanciuc.

El a mai arătat că pentru anul viitor există o estimare de creştere economică din partea agenţiilor de rating de 1,7%, însă aceasta nu reprezintă ceea ce poate România, cu condiţia să se reuşească o mai bună absorbţie a fondurilor europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, Guvernului: Avem, pentru prima dată de la Revoluţie, un sold pozitiv la comerţul exterior.
 Vizualizări articol: 994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, Guvernului: Avem, pentru prima dată de la Revoluţie, un sold pozitiv la comerţul exterior0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Seara laudelor mirobolante trimis de
(16 apr 2013, 14:48:33
Basescu laudă Guvernul care a biruit, ca nimeni altul. Cifrele de export au adus țara acolo unde nici Văcăroiu, nici Năstase, nici Isărescu sau Tăriceanu la un loc n-au reușit. Suspendatul dă cu tămâie iar Ponta si Antonescu zambesc.In mijloc, mereu în mijloc, înconjurat de respectul și iubirea useliștilor parlamentari și guvernamentali, eternul, veșnicul, nemuritorul, irepetabilul Basescu. Nu era ziua lui, dar buna dispoziție de nuntă, de botez, de paranghelie, de tăiere de moț se revărsa prin porii tuturor.După toate laudele cu care preşedintele Traian Băsescu a căşunat pe Guvernul Ponta în ultimele zile, o singură întrebare mă torturează: dacă toate merg atât de bine, de ce merg toate atât de rău?Soldul exportului a ajuns pozitiv si datorita faptului ca importurile au scazut deoarece a scazut puterea de cumparare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei