Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 sep 2012 - Anul XVII, nr. 206 (5111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 60 la sută dintre angajaţii români afirmă că nivelul de stres a crescut în 2011

Angajaţii români sunt din ce în ce mai stresaţi, peste 60 la sută dintre cei chestionaţi afirmând că nivelul lor de stres a crescut în anul care a trecut, rezultă dintr-un studiu remis, ieri, agenţiei MEDIAFAX.

Sondajul, realizat prin chestionarea a peste 16.000 de profesionişti din toată lumea, a relevat că peste jumătate dintre angajaţii români (63 la sută) afirmă că nivelul lor de stres a crescut în anul care a trecut.

Se consideră că instabilitatea continuă a economiei mondiale a alimentat această presiune în creştere, iar respondenţii confirmă că majoritatea cauzelor stresului sunt de natură profesională, mai mult decât personală, cu situaţia financiară personală, clienţii şi angajaţii în vârful listei de cauze.

Realizatorii studiului s-au concentrat şi asupra soluţiilor posibile şi au constatat că şapte din zece (70 la sută) respondenţi români identifică lucrul flexibil ca fiind un mod de reducere a stresului.

"Principalele cauze ale stresului sunt: situaţia financiară personală (73 la sută), clienţii (55 la sută) şi angajaţii/colegii (25 la sută). De asemenea, 70 la sută dintre respondenţi afirmă că modul de lucru flexibil reduce stresul şi aproape jumătate (40 la sută) dintre respondenţi consideră că modul de lucru flexibil este mai orientat spre familie", rezultă din studiu.

La nivel global, este mult mai probabil ca angajaţii companiilor mici să fie stresaţi de clienţi (42 la sută) decât angajaţii companiilor mari (27la sută), care, pe de altă parte, au fost mult ofensaţi de conducere într-o pondere mult mai mică (20 la sută) decât corespondenţii lor din firmele mai mari (40 la sută).

"Confirmând studiile Regus anterioare, care arată că 58 la sută dintre angajaţi se simt mai sănătoşi ca rezultat direct al unui mod flexibil de lucru, respondenţii au identificat în mod clar lucrul flexibil ca pe o soluţie posibilă la reducerea nivelului ridicat de stres. În plus, aceştia au raportat că flexibilitatea este orientată spre familie, ajutând la îmbunătăţirea echilibrului general muncă-viaţă personală şi a stării de bine", precizează Ramona Iacob, Market Team Leader Regus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 60 la sută dintre angajaţii români afirmă că nivelul de stres a crescut în 2011.
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 60 la sută dintre angajaţii români afirmă că nivelul de stres a crescut în 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei