Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 sep 2012 - Anul XVII, nr. 206 (5111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Împuşcături

Ameninţări în stil mafiot către un om de afaceri sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Teroarea vine prin geamurile propriei case. Cam aşa ar putea descrie, pe scurt, membrii unei familii din Călineşti Enache ceea ce li s-a întâmplat în urmă cu aproximativ două săptămâni. În miez de noapte, în geamurile uşilor de la două camere aflate la primul etaj al vilei soţilor Mircea şi Mariana Iremciuc au fost trase două gloanţe. Ambele au intrat prin geamurile duble de sticlă, au lovit tavanul, au ricoşat apoi în pereţi şi au căzut pe jos. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar cei doi soţi spun că din acea seară trăiesc mereu cu teama că pot fi victime ale unei răzbunări în stil mafiot.

 

„Petardele” erau de fapt două gloanţe din plumb

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 19 spre 20 august, la scurt timp după miezul nopţii. Mircea Iremciuc se afla în una dintre camerele în care s-a tras unul dintre gloanţe. La un moment dat a auzit o pocnitură. S-a ridicat şi a mers la geam şi a văzut două maşini pe drum. Nu a dar atenţie prea mare, bănuind că ar fi vorba de nişte petarde care au explodat. Din păcate, era altceva, mult mai grav.

„Dimineaţa, pe la şapte fără un sfert, când m-am trezit, am văzut var pe covor, iar când m-am uitat în tavan am văzut o gaură, apoi m-am uitat la geam şi era găurit, ca de cartuş. Am sunat imediat la 112 şi a venit poliţia”, a povestit Mircea Iremciuc.

Echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava care s-a deplasat la faţa locului a efectuat o cercetare amănunţită în cele două camere. „Cu această ocazie au fost găsite şi ridicate din locuinţă două proiectile de plumb, care urmează a fi examinate în condiţii de laborator”, a declarat inspectorul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

 

Mircea Iremciuc crede că este vorba de o răzbunare

Mircea Iremciuc crede că ceea ce s-a întâmplat este o ameninţare făţişă şi o răzbunare. Administrator a două firme de construcţii, bărbatul are şi o serie de bănuieli de unde ar putea proveni acest atac în stil mafiot. Deocamdată, sunt doar nişte ipoteze.

„Cu vreo lună înainte să se tragă cu pistolul, am fost sunat pe telefonul mobil şi mi s-a spus: <Dă banii de pe Rădăuţi, că dacă nu se întâmplă, nu ştiu ce probleme o să ai>. La lucrările pe care le-am făcut am de plătit o serie de bani pentru materiale, dar am şi de încasat bani de la cei cu care am încheiat contractul şi care refuză să plătească ultima tranşă de bani, deşi lucrările s-au finalizat, au semnat factura şi actul de recepţie”, a arătat Mircea Iremciuc.

 

Soţia operată stă într-un stres permanent

Mariana Iremciuc, soţia lui Mircea, nu se afla în locuinţă în seara când s-au tras gloanţele. Era la Spitalul Judeţean Suceava, unde suferise o intervenţie chirurgicală. A ajuns acasă după câteva zile. Chiar de la intrarea în curte a observat găurile din geamuri. Iniţial, soţul i-a spus că au fost sparte cu o piatră, dar apoi a fost nevoit să admită că situaţia stă cu totul altfel, şi de fapt este vorba de împuşcături.

„Stau cu teamă seară de seară. Cum să nu-mi fie frică că o să fiu împuşcată în casa mea? Când încetineşte o maşină pe drum sunt cu capul pe geam, să văd dacă nu se opreşte, să-mi dea cu ceva în casă”, a mărturisit Mariana Iremciuc.

Deocamdată, soţii Iremciuc se roagă să nu se ajungă la mai rău. Ei speră ca poliţiştii să le dea de urmă celor care au tras gloanţele şi să afle şi motivul pentru care au devenit ţinta acestui atac mafiot.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ameninţări în stil mafiot către un om de afaceri sucevean.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Ameninţări în stil mafiot către un om de afaceri sucevean4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOGIC trimis de
( 4 sep 2012, 13:02:02
Pai daca a luat materiale de constructii de la furnizori pe incredere si apoi sa facut ca ploua,materialele trebuie platite logic nu?. Si cati oameni care au lucrat la izolatia blocurilor pt firma lui nu ia platit deloc. Va rog sa-l intrebati.
1.1  RE: LOGIC trimis de
( 4 sep 2012, 13:55:22
rotaru a stat la masa cu toti talharii
2.   I...logic trimis de
( 4 sep 2012, 13:54:00
sa vina rotaru eugen
3.   Ca la noi la nimeni trimis de
( 4 sep 2012, 13:55:17
astia sunt ca ti...cealalta mare etnie din Romaniabig grin .ar trebui lasati sa se curete intre ei iar politia sa ii supravegheze sa nu faca victime din randul celorlalti cetatenibig grin
cum se spune... :"semeni vant si culegi furtuna",nu?winking
4.   ...... totul se plateste... trimis de
( 4 sep 2012, 19:19:52
Nui bai .... plateste datoriile... altfel nu te vad bine
5.   Gogosi! trimis de
( 4 sep 2012, 19:30:39
A inceput revolutia. Nu stati langa geamuri. Astia sunt primii eroi ai adevarate revolutii. Trebuie sa te remarci in lupta cu glontu` vrasmas. In locul lui ma impuscam in picior si eram scutit de impozit toata viata. Dar se poate ca Naste sa fie primul, acolo a tras politia, cica vroia sa fuga, dar din mila a luat totul asupra lui.
6.   DA DA ASAI TREBUIE DACA NU PLATESTE BANI LA MUNCIT trimis de
(12 nov 2012, 18:23:36
IN 2007 MIRCEA A LUAT O LUCRARE IN SUCEAVA IN ZONA SF ILIE LA SERVIS PASTRAV,AU LUCRAT BAIETI AU MARS LA LUCRU AU CHELTUIT BANI CU NAVETA SI NU LEA DAT NICI UN BAN,NICI BANI DE MINCARE,PACAT CA NU TEA INPUSCAT IN CAP,ERA MAI BINE DACA TE NIMEREA SI SCAPA SOCETATEA DE UN CA ALT FEL NU AM CUVINTE SA MAI ZIC POATE DATA VIITOARE TE VA NIMERIINPUTIT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei