Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mai 2012 - Anul XVII, nr. 109 (5014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hotelierii scot la vânzare pachete de şase zile all inclusive pe litoral la preţuri de 695-795 lei

Patru hoteluri din Mamaia vor vinde de luni pachete de şase zile în regim all inclusive, preţul unui sejur situându-se la 695 de lei de persoană pentru hotelurilede trei stele şi la 795 de lei pentru patru stele, a anunţat duminică Asociaţia Litoral-Delta Dunării.

Tarifele sunt valabile pentru perioada 25 mai - 22 iunie.

Cele patru hoteluri sunt Mercur şi Minerva (trei stele), administrate de Marius Usturoiu, proprietarul Mareea, cea mai mare agenţie la nivel naţional specializată în turismul intern, şi Dorna şi Modern, clasificate la trei şi patru stele, deţinute de omul de afaceri George Guci.

Opţiunea all inclusive asigură pentru sejurul de cinci nopţi şi şase zile toate cele trei mese servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locurile de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri şi umbrele pe plajă.

"Am observat în ultimii ani o mai mare atenţie a consumatorului faţă de preţurile vacanţelor. Pachetele integrate le securizează bugetul, iar pe ei îi mai costă doar transportul până pe litoral. Ei beneficiază la all inclusive de o gamă diversă de mâncăruri, de la felurile de bază până la deserturi, care se schimbă în fiecare zi, până la băuturi alcoolice şi nealcoolice", a declarat agenţiei MEDIAFAX Marius

Usturoiu.

Programul oferă şi facilităţi pentru copii, respectiv gratuitate pentru cei mai mici de 7 ani şi reducere de 50% pentru copiii cu vârste între 7 şi 12 ani.

"Aceste pachete, vândute prin programul Litoralul pentru Toţi, sunt mai ieftine cu 50% faţă de cele din vârf de sezon", a spus Usturoiu.

Complexul Mercur Minerva Family Club este situat în nordul staţiunii Mamaia şi cumulează 280 de camere, iar hotelurile Dorna şi Modern, aflate în imediata vecinătate, au 150, respectiv 175 de camere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hotelierii scot la vânzare pachete de şase zile all inclusive pe litoral la preţuri de 695-795 lei.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Hotelierii scot la vânzare pachete de şase zile all inclusive pe litoral la preţuri de 695-795 lei4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei