Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 sep 2011 - Anul XVI, nr. 208 (4806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Legea salarizării pe 2012 - o prioritate, va fi discutată cu parlamentarii PD-L duminică

Premierul Emil Boc a declarat, ieri, că Legea salarizării pentru 2012 va fi adoptată pe parcursul toamnei, fiind una dintre priorităţi, iar documentul va fi discutat, duminică, cu parlamentarii PDL, apoi cu cei ai coaliţiei.

Boc a declarat, ieri, la Cluj, că, în ceea ce priveşte stimulentele, acestea ar putea fi incluse în salariile bugetarilor în acele domenii în care se aduc venituri la bugetul de stat.

"În anul 2012, toţi bugetarii vor avea acelaşi regim, aşa cum au avut şi cei de la ANAF anul trecut, când o parte din stimulente au fost preluate în salariu. Acest lucru se va discuta la Legea salarizării pe 2012, în funcţie de domeniul în care lucrează. Legea salarizării pe 2012 va fi adoptată pe parcursul toamnei. Va fi una dintre priorităţi, o voi discuta duminică cu toţi parlamentarii PDL şi apoi cu toţi parlamentarii coaliţiei, pentru că este una dintre priorităţile pe care le avem în această toamnă. În ceea ce priveşte stimulentele pe anul viitor, se va proceda la fel cum s-a procedat cu cei de la ANAF. Acolo unde vor exista domenii în care se aduc venituri la bugetul de stat, e posibil ca o parte dintre acestea să se regăsească în salarii. Se va face o analiză de la caz la caz, punct cu punct pentru fiecare bugetar", a arătat Boc.

Surse guvernamentale au declarat agenţiei MEDIAFAX că Executivul a aprobat, în şedinţa de miercuri, măsura abrogării tuturor prevederilor din actele normative în vigoare prin care se autorizează unele instituţii şi autorităţi publice ale administraţiei publice centrale de a reţine o parte din veniturile realizate şi a constitui fonduri pentru stimularea personalului bugetar angajat în aceste instituţii şi autorităţi publice.

Grupurile parlamentare ale PD-L vor avea, în 4 septembrie, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului, o întâlnire cu conducerea partidului în vederea stabilirii priorităţilor legislative şi a activităţii parlamentare pentru sesiunea legislativă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Legea salarizării pe 2012 - o prioritate, va fi discutată cu parlamentarii PD-L duminică.
 Vizualizări articol: 371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Boc: Legea salarizării pe 2012 - o prioritate, va fi discutată cu parlamentarii PD-L duminică3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei