Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iul 2011 - Anul XVI, nr. 157 (4755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arad: Un tânăr s-a împuşcat pentru că picase examenul de bacalaureat

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Arad, s-a împuşcat în cap, în noaptea de luni spre marţi, cu o armă de vânătoare a tatălui său, care este pădurar şi care l-a găsit mort în casă, rudele afirmând că băiatul picase examenul de bacalaureat şi era deprimat din această cauză.

Tânărul locuia cu mama sa în municipiul Arad, părinţii săi fiind despărţiţi.

Luni, băiatul a mers la tatăl său, în localitatea Căprioara.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, a declarat că băiatul a fost găsit mort de către tatăl său, care s-a întors de la pădure în cursul nopţii.

Tânărul era împuşcat în cap şi avea alături arma de vânătoare a tatălui.

"Tatăl băiatului afirmă că acesta nu avea alte motive în afară de faptul că a picat examenul de bacalaureat. Bărbatul a spus că de două zile tânărul era foarte deprimat", a spus Tuduce.

Băiatul nu a lăsat un bilet de adio în care să îşi explice gestul.

 

Profesorii, şocaţi de gestul tânărului

Tânărul din judeţul Arad care s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui,  avea note bune în liceu şi terminase cu media 7,82, profesorii declarând-se şocaţi de gestul său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul absolvise Liceul "Iuliu Maniu" din Arad şi picase examenul de bacalaureat, la probele scrise el obţinând 5,30 la limba şi literatura română, 2,95 la matematică şi 4,20 la biologie.

Profesorii de la unitatea de învăţământ unde băiatul şi-a terminat studiile afirmă că tânărul a fost un elev liniştit, care învăţa bine şi nu a creat probleme niciodată.

Directorul Liceului "Iuliu Maniu" Arad, Stelian Ionuţiu, a declarat, ieri, corespondentului MEDIAFAX că absolventul a trecut luni pe la şcoală pentru a depune contestaţie la biologie, una dintre materiile la care a luat o notă insuficientă şi la care spera să obţină, după recorectare, nota 5.

"Copilul era liniştit, fără probleme disciplinare. Ieri (n.r. - luni) a trecut pe la şcoală şi a vorbit cu noi şi cu diriginta, afirmând că îşi va da examenele în toamnă. A depus contestaţia la biologie, sperând că va obţine nota 5, şi a spus că se va pregăti la matematică pentru a da examenul în toamnă. A plecat optimist de aici şi a spus că merge la ţară la tatăl său pentru a se linişti", a spus directorul unităţii şcolare.

Ionuţiu a spus că profesorii tânărului sunt şocaţi de moartea acestuia şi că atât cadrele didactice cât şi foştii colegi de clasă se vor organiza pentru a fi alături de familie la înmormântare.

Referitor la desfăşurarea anchetei, poliţiştii au constatat că tânărul luase arma de vânătoare a tatălui din dulapul metalic în care era închisă cu un lacăt. Astfel, băiatul a găsit cheia de la lacăt în casă şi a reuşit să scoată arma din dulap.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arad: Un tânăr s-a împuşcat pentru că picase examenul de bacalaureat.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arad: Un tânăr s-a împuşcat pentru că picase examenul de bacalaureat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei