Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mar 2011 - Anul XVI, nr. 56 (4654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Udrea şi-a făcut un cadou de 8 Martie: Şi-a schimbat imaginea blogului

 

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, şi-a schimbat imaginea blogului personal, precizând că doreşte să comunice pe internet din ce în ce mai mult în contextul în care jurnalismul în România nu mai are, potrivit preşedintelui PDL Bucureşti, legătură cu principiile acestei meserii.

Ea le urează, într-o postare de marţi, "La mulţi ani" tuturor femeilor, cărora le oferă, virtual, o floare şi un gând bun.

Ministrul precizează că şi-a modificat imaginea blogului: "Nu se mai poate ignora faptul că mediul online este unul dintre cele mai directe canale de comunicare, un mijloc prin care mă pot întâlni cu cei care mă simpatizează sau mă critică, fără ca mesajele să fie trecute prin filtrul lucrătorilor de pe plantaţiile mogulilor (nu măr refer la sutele de jurnalişti oneşti, ci la cei câţiva din păcate, şi foarte expuşi publicului larg, care gândesc exclusiv cu mintea altora)".

"De prea multe ori numele meu apare în ştiri de presă, în context negativ, iar eu nici măcar nu sunt întrebată cum comentez acele aşa-zise informaţii. Nu sunt jurnalist, dar din ce ştiu eu despre jurnalism ce se întâmplă în România, acum, numai cu principiile acestei meserii nu are legătură… Tot foarte adesea sunt pusă în faţa faptului împlinit, ori asociată absolut halucinant cu afaceri dubioase cu care nu am nimic de a face", afirma ministrul Udrea.

Liderul PDL subliniază că sunt foarte multe lucruri ce ţin de activitatea ei care nu sunt date publicităţii, "din simplul motiv că sunt realizări, informaţii pozitive deloc senzaţionale deşi infinit mai importante decât eterna ştire de tip «cum s-a mai îmbrăcat Udrea azi»".

Ea adaugă că şi-a modificat şi aspectul paginii personale de Facebook, menţionând că îşi va prezenta proiectele îndeosebi online.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea şi-a făcut un cadou de 8 Martie: Şi-a schimbat imaginea blogului.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea şi-a făcut un cadou de 8 Martie: Şi-a schimbat imaginea blogului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O schimbare propice de 8 martie! trimis de
( 9 mar 2011, 13:55:01
e bine de stiut ca poti fi la curent cu proiectele elenei udrea. informatia e valabila, la un click distanta. o schimbare propice de 8 martie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei