Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 aug 2010 - Anul XV, nr. 186 (4477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş avea o alcoolemie de peste doi la mie

Tânărul care duminică după-amiază a intrat cu maşina pe pista Aeroportului Caransebeş în timpul unui concurs de motociclism şi a lovit patru persoane din public avea o alcoolemie de peste doi la mie, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, rezultatele probelor biologice făcute la Institutul de Medicină Legală Timişoara arată că tânărul Cristian Ungur a avut o alcoolemie, în momentul în care a condus maşina, de peste două miligrame la mie alcool pur în sânge."IML Timişoara a anunţat rezultatele pentru cele două probe biologice recoltate. La prima probă rezultatul a fost de 2,35 miligrame la mie alcool pur în sânge, iar la cea de-a doua probă 2,10 la mie. Nu au fost depistate urme de droguri", a spus Ancuţa Cărbunaru.

Potrivit sursei citate, Ungur a fost scos din arestul Poliţiei Judeţene Caraş-Severin pentru a fi dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Reşiţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni dimineaţă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus reţinerea lui Cristian Alexandru Ungur pentru vătămare corporală gravă (o faptă), loviri sau alte violenţe (trei fapte), conducere a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică în sânge mai mare de 0,80 miligrame la mie şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Astfel, duminică, în jurul orei 15.00, tânărul aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo a pătruns pe pista de avion din cadrul Aeroportului Caransebeş, unde se desfăşura un concurs de motociclism, şi a lovit patru persoane care au suferit leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare de la cinci până la 100 de zile.

După incident, tânărul a părăsit în mare viteză incinta aeroportului şi s-a îndreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia. Ulterior, însă, acesta s-a prezentat la Poliţie, arată sursa citată.

Cauza, constituită iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, a fost preluată spre instrumentare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

 

Cristian Ungur a intrat neautorizat pe aeroportul de la Caransebeş

La rândul lor, reprezentanţii Federaţiei Române de Motociclism (FRM) precizau, printr-un comunicat de presă, că Cristian Ungur a intrat neautorizat cu un autoturism Alfa Romeo pe aeroportul de la Caransebeş, în timpul desfăşurării unei etape de motociclism viteză.

"Observând că pe pistă a pătruns maşina marca Alfa Romeo de culoare roşie, cu numărul CS 23 CRI, directorul de concurs a oprit startul copiilor de la clasa Juniori 2 şi a solicitat scoaterea maşinii de pe pistă. Conducând maşina înmatriculată pe numele său, Ungur Cristian a făcut un tur de pistă pe contrasens şi, deşi i s-a semnalizat să oprească, a accelerat şi a trecut printre copiii opriţi în grila de start cu peste 100 km/h. Ungur Cristian a accelerat încă 100 de metri, după care a intrat în public, accidentând trei persoane, dintre care două grav. Unul dintre accidentaţi este tânărul pilot Cazacu Cătălin de la Taifun Racing, campion naţional la motociclism", se arată în comunicatul citat.

Medicul Ioan Ungur, tatăl lui Cristian Ungur, a declarat, duminică seară, pentru MEDIAFAX, că nu a avut niciodată probleme cu fiul său şi că acesta trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut, pentru că nu are nici o scuză.

"Este major, trebuie să răspundă. Să fie reţinut. Mi se pare normal să fie reţinut, asta e", a spus Ioan Ungur, care este membru PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş avea o alcoolemie de peste doi la mie.
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul care a accidentat patru persoane la Caransebeş avea o alcoolemie de peste doi la mie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei