Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2010 - Anul XV, nr. 109 (4400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea îşi donează salariul până la sfârşitul anului

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri că atât ea, cât şi "foarte mulţi" dintre colegii de Cabinet au decis să doneze restul salariului pe care îl vor încasa până la sfârşitul anului, iar banii să fie depuşi într-un fond de solidaritate.

"Maşină nu am de la minister, dar sigur, fără să pară un gest populist, ci doar unul solidar, noi am decis, foarte mulţi dintre colegii din Cabinet, să donăm restul salariului, să-l punem la dispoziţia acestui fond de solidaritate, cei care ne permitem să trecem prin această perioadă grea", a spus Udrea.

Ea a adăugat că va dona 75% din salariul actual, pentru că restul de 25% va fi redus.

"Ar fi o soluţie şi aceea de a da aceşti bani unui număr de pensionari, care sunt cei mai afectaţi ca urmare a reducerii cu 15% a pensiilor. Deci, variantele ar fi fie ca banii aceştia să meargă într-un fond de solidaritate, fie să meargă către persoane individualizate, către pensionari care sunt afectaţi de aceste reduceri şi sigur, şi eu m-am gândit că în această variantă aş dona restul salariului către pensionari din colegiul meu", a mai spus Udrea, care a precizat că ar putea fi vorba de 30 de pensionari cărora să le împartă salariul.

Ea a mai spus că a constatat, din discuţiile pe care le-a avut cu colegii din Guvern că toţi sunt conştienţi de nevoia de a face gesturi de solidaritate.

"Nici într-un caz nu rezolvăm aşa problema, nu cred că am putea fi acuzaţi de demagogie sau de populism, pentru că nu ne imaginăm că asta e soluţia problemei, ci doar am dori să fie un gest solidar cu cei care trec mai greu prin criza economică", a mai spus Udrea.

Întrebată dacă şi primul ministru şi-a arătat disponibilitatea să-şi doneze salariul, Udrea a spus: "Nu ştiu, trebuie să-l întrebaţi pe dânsul, probabil că toţi din Guvern".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea îşi donează salariul până la sfârşitul anului.
 Vizualizări articol: 1065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Udrea îşi donează salariul până la sfârşitul anului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tupeu de curva trimis de
(12 mai 2010, 13:16:06
cu ce va trai printesa elena??va minca covrigi ca ceilalti muritori de rind.hai s-o lasam balta.din marile mirsavenii facute sigur ca va putia huzuri si fara salar.ca doar betivu de basescu si gunoiul de boc o sustin pentru asa zisa fapte eroica.si desigur va fi trecuta in rindul sfintilor inainte de a muri.asta da gluma si poveste de adormit copii..nici nu stiu daca e de ris
2.   Nesimtire trimis de
(12 mai 2010, 17:31:31
ce sa fie de ris frate? ca doneaza remuneratia?:))) nici de o poseta nu ii ajung. la ce dracu ne trebuie ministerul Turismului. Poate cineva sa-mi explice. Daca exista teleportarea inteleg necesitatea ministerului Turismului da asa. Eu inteleg sa se desfiinteze ministerele pe care le conduce si sa-si doneze ajutorul de somaj si tot ce cistiga din afacerile murdare pe care le face. PDL = MINCIUNA
3.   Sa traiti bine trimis de
(12 mai 2010, 19:48:36
Normal ca din UE castiga mai mult decat salariul

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei