Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2010 - Anul XV, nr. 109 (4400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distrugere

Maşina directorului Bucovina TV, vandalizată în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gestul unor teribilişti sau o răzbunare infantilă a transformat decapotabila Peugeot Cabrio 206 CC a directorului postului de televiziune Bucovina TV, Bogdan Gheorghiu, într-un suport pentru un panou publicitar metalic, caroseria maşinii fiind distrusă parţial.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în centrul Sucevei, pe strada Mihai Viteazu, decapotabila cu care circulă soţia sa, Delia, fiind parcată în dreptul blocului în care locuieşte realizatorul emisiunii “Sara pe deal”, Bogdan Gheorghiu.

Cu toate acestea, Poliţia a venit să cerceteze acest caz abia ieri dimineaţă, fiind anunţată destul de târziu de cele întâmplate.

“Am aflat de la o vecină care ne-a sunat şi ne-a spus ce s-a întâmplat cu maşina. Noi eram plecaţi la Bucureşti, nu aveam cum să observăm ceva”, a spus Bogdan Gheorghiu, care l-a rugat pe avocatul său, Cătălin Viorel Pintea, să îl reprezinte în momentul întocmirii certificatului constatator de către Poliţie.

Directorul Bucovina TV nu exclude varianta unui gest de răzbunare, dar cel mai tare înclină să creadă în varianta unui gest de vandalism, realizat fără nici o explicaţie logică.

“Am înţeles că în noaptea respectivă a mai fost vandalizată şi maşina unei vecine, căreia i-a fost smulsă oglinda retrovizoare laterală, de acea cred mai degrabă că a fost gestul de vandalism al unor teribilişti”, a explicat Bogdan Gheorghiu.

Cei care au urcat panoul metalic, care face publicitate unei firme de transport internaţional de persoane, au distrus caroseria maşinii în dreptul portierei din dreapta, dar şi cupola autoturismului, care e zgâriată în câteva locuri, pe o porţiune întinsă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina directorului Bucovina TV, vandalizată în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
Maşina directorului Bucovina TV, vandalizată în centrul Sucevei3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tare de tot ... trimis de
(12 mai 2010, 11:37:53
Si mie mi-au rupt oglinzile la masina, tot pe strada Mihai Viteazu, de trei ori. O singura data au prins pe niste copii care, elevi la liceul Petru Rares, se intorceau la ora 3 noaptea, beti, de la discoteca din sediul Casei de Cultura. Alarma masinii a sunat, eu am iesit la geam si am obervat 3 tineri. Am sunat la jandarmi (am mare incredere in ei) si acestia au venit in 2 (doua) minute in fata blocului. Le-am spus cum aratau indivizii (inaltime, culori de haine si faptul ca erau 3) si dimineata m-a sunat dl. Papuc de la politie sa vin sa-i identific. Erau impreuna cu parintii (care plangeau), ei au recunoscut ca au spart mai multe oglinzi ... Nu cumva sunt tot niste iezi dinastia si in acest caz ?
1.1  RE: Tare de tot ... trimis de
(12 mai 2010, 20:11:50
domnule m.chi. nu manji numele liceului ;acel grup era format din copii de la mai multe scoli ;ai dumneata un cui.unde ai facut liceul?la rares?...daca da...atunci se intelge.probabil nu ai fost un elev prea stralucit
1.2  RE: Tare de tot ... trimis de
(12 mai 2010, 21:57:19
Nu are nici o legatura numele liceului. Intrebati la politie si o sa vedeti ca am dreptate. A, nu va convine ca elevii erau de la Petru ? Nu are absolut nici o importanta. Elevii de la Petru fumeaza in clasa a 7-a, trag pe nas etnobotanice, etc. Nu va convine ? Asta e realitatea. Cunosc si alte cazuri de vandali de la Petru ... sunt cei care au desenat diverse semne, inclusiv zvastici, pe blocurile de langa liceu. Au luat si amenzi pentru asta. Cazul de care vorbesc a aparut si in acest ziar - se poate verifica la arhiva.
2.   Probabil trimis de
(12 mai 2010, 14:11:59
Probabil dl. Gheorghiu a suparat vreun cocalar din astia care fac legea in comuna Suceava si iata rezultatul. Oare Politia inca doarme? Sper sa ii si prinda pe nesimtitii aia, nu numai sa elibereze certificate constatatoare!
2.1  RE: Probabil trimis de
(12 mai 2010, 19:37:46
daca supara pe cineva eu cred ca ii faceau ceva mai mult decat sa puna o reclama pe eahappy
3.   ... trimis de
(12 mai 2010, 19:46:05
Mai degraba teribilism decat ceva premeditat. Asta este educatia care se face acu' prin scoli.
3.1  RE: ... trimis de
(12 mai 2010, 20:16:03
bunul simt si respectul vine din familie.atunci cand socieatea romaneasca nu da 2 bani pe invatamant de unde educatie?acum scoala nu poate lua nici o masura ;nu ai voie sa faci nimic; vine vremea in care chiar daca se va schimba legea inv. si va da libertate scolii sa actioneze nu vei interveni caci finantarea este per elev asa ca daca pleaca un elev pleaca cu tot cu banii alocati pentru el si deci cu o parte din banii tai de salariu.
4.   Hm! trimis de
(12 mai 2010, 19:46:36
Oare era reclama de la psd? De aia face scandal?
Daca era reclama de la portocalii, mai spunea ceva ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei