Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2010 - Anul XV, nr. 109 (4400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană vrea petiţie naţională pentru demiterea lui Băsescu şi Boc

Miercuri, 12 Mai 2010 (15:28:24)

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a propus, miercuri, în şedinţa CExN al PSD, implicarea partidului în lansarea unei petiţii naţionale privind demiterea şefului statului şi a premierului Emil Boc, prin care să li se impute repsonsabilitatea politică pentru actuala criză economică.

"Populaţia aşteaptă de la PSD o solidarizare mai activă şi credibilă cu aceste mişcări de protest şi de nemulţumire socială. Aş veni cu o propunere - să lansăm - şi PSD să fie cel care în toată ţara şi cu toţi militanţii, cu toţi simpatazanţii, cu toţi votanţii noştri, milioane de oameni care cred în noi - să lansam o petiţie naţională, în care să spunem că nu suntem de acord cu aceste propuneri ale Guvernului şi că suntem pentru demisia preşedintelui şi a primului-ministru, pentru că, de fapt, sunt responsabilii politici pentru această criză", a spus Geoană.

El a arătat că nu se poate demara un referendum pentru demiterea preşedintelui, întrucât Constituţia nu permite, dar se poate lansa o petiţie naţională în acest sens.

"Nu putem demara referendum în România, pentru că Constituţia nu ne-o permite, dar o petiţie naţională, în care partidul să se implice şi în care să spunem care este varianta noastră alternativă şi ceea ce condamnăm cu luciditate în criticarea acestor măsuri, care sunt măsuri greşite, nefireşti. Dacă suntem un partid al stângii, acesta este momentul în care să mergem la cetăţeni. Este bine la Parlamernt, este bine la televizor, este bine în şedinţe, dar locul nostru este printre oameni, încercând să le spunem că avem soluţii şi că această formulă de conducere a României este nefericită şi trebuie să plece", a adăugat Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană vrea petiţie naţională pentru demiterea lui Băsescu şi Boc.
 Vizualizări articol: 1068 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană vrea petiţie naţională pentru demiterea lui Băsescu şi Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei