Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Creşterea salariilor unor funcţionari, anulată de Guvern

Articolul care prevede creşterea salariilor angajaţilor din ministerele Economiei şi Agriculturii care lucrează cu fonduri UE a fost deja abrogat de Guvern, printr-o ordonanţă de urgenţă aprobată în şedinţa de săptămâna trecută a Executivului.

O ordonanţă de urgenţă aprobată, miercuri, de Guvern abrogă articolul din OU 67/2006 privind gestionarea fondurilor nerambursabile destinate finanţării politicii agricole comune alocate de la Comunitatea Europeană, precum şi a fondurilor de cofinanţare şi prefinanţare alocate de la bugetul de stat, care prevedea creşterea salarială.

Articolul abrogat prevedea că personalul din aparatul propriu al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precum şi personalul din Direcţia generală de programare bugetară, Direcţia generală de sinteză a politicilor bugetare, Direcţia generală de metodologie contabilă instituţii publice şi Direcţia generală trezorerie şi contabilitate publică din Ministerul Economiei şi Finanţelor beneficiază de o majorare a salariilor de bază de 75%.

Majorarea era aplicată şi personalului de la nivel judeţean şi local cu atribuţii directe sau delegate în gestionarea asistenţei financiare comunitare din Ministerul Agriculturii.

Anularea majorării salariale este argumentată de Guvern, în preambulul actului normativ, prin faptul că în bugetele pe 2008 ale Ministerului Agriculturii şi Ministerului Finanţelor nu sunt prevăzute sume pentru creşterea remuneraţiei.

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a declarat, ieri, că ordonanţa privind creşterea salariilor angajaţilor ministerelor Economiei şi Agriculturii care lucrează cu fonduri UE va fi abrogată, întrucât decizia nu ar fi corectă faţă de funcţionarii altor instituţii, cu atribuţii similare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creşterea salariilor unor funcţionari, anulată de Guvern.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creşterea salariilor unor funcţionari, anulată de Guvern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei