Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 oct 2010 - Anul XV, nr. 247 (4538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinţul William: Sunt pregătit să modernizez monarhia

Prinţul William a declarat într-un documentar, care va fi difuzat astăzi de postul de televiziune Sky 1, că doreşte să modernizeze monarhia şi să schimbe felul în care familia regală britanică obişnuieşte să abordeze anumite chestiuni tradiţionale, informează express.co.uk.

Prinţul William are propriile sale opinii în anumite chestiuni referitoare la monarhia britanică şi a acceptat să apară în acest documentar, realizat de Ben Fogle, deoarece a ţinut să se exprime în mod public asupra lucrurilor care îl interesează.

Potrivit site-ului express.co.uk, anumite voci din Marea Britanie îi reproşează însă prinţului William graba cu care a făcut aceste declaraţii, deoarece tatăl său, prinţul Charles, este moştenitorul tronului britanic.

În schimb, Ben Fogle, realizatorul acestui documentar, consideră că prinţul William, al doilea pe lista succesorilor la tronul Marii Britanii, va comunica cu poporul britanic mai bine decât o face tatăl său, prinţul Charles.

"Nu e o persoană care renunţă uşor la punctul său de vedere. Are opinii foarte puternice. Am impresia că îşi doreşte să modernizeze familia regală", a declarat Ben Fogle.

Realizatorul britanic, al cărui documentar se concentrează pe activităţile desfăşurate de prinţul William în Africa împreună cu organizaţia pentru conservarea naturii Tusk Trust, l-a întrebat la un moment dat pe William dacă nu cumva s-a plictisit deja ca "autorităţile superioare" - guvernul britanic, Palatul regal sau mass-media - să îi spună mereu ceea ce are voie să facă.

"Tocmai aceasta este problema. Îmi place să mă plasez intenţionat într-o poziţie de dezacord cu ei, deoarece multe dintre lucrurile pe care le fac sau le spun ei sunt de modă veche, nu funcţionează în zilele noastre sau sunt pur şi simplu greşite", a răspuns prinţul William.

"Oamenii au o impresie greşită despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Vreau să îi corectez şi vreau ca oamenii să ştie că şi în familia noastră se petrec lucruri noi şi că există abordări noi şi că nu există niciun motiv care să împiedice pe cineva să încerce să fie diferit. Ascult părerile oamenilor, îmi place să ţin cont adeseori de ele şi apoi să îmi formulez propria opinie", a adăugat William.

Documentarul, care prezintă călătoria pe care prinţul William, în vârstă de 28 de ani, a efectuat-o împreună cu fratele său, prinţul Harry, în vârstă de 26 de ani, în Botswana în luna iunie, va fi difuzat de postul de televiziune britanic Sky 1, miercuri, începând cu ora locală 20.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinţul William: Sunt pregătit să modernizez monarhia.
 Vizualizări articol: 327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prinţul William: Sunt pregătit să modernizez monarhia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei