Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 oct 2010 - Anul XV, nr. 247 (4538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În gura lupului

Întors acasă din Italia, a fost săltat de poliţie pentru două condamnări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, căutat de poliţie de aproape un an de zile, a fost prins şi băgat în arest după ce a revenit de bunăvoie acasă, din Italia. Din câte se pare, acesta habar nu avea că a fost condamnat pentru două fapte de furt,  arătându-se surprins atunci când poliţiştii au descins acasă la el.

Marinel Rusu, din comuna Voitinel, avea emise pe numele său două mandate de executare a câte trei ani de închisoare. Unul era din noiembrie 2009, când Judecătoria Rădăuţi l-a condamnat la trei ani de închisoare după ce, pe 4 aprilie 2008, împreună cu un complice, a sustras o betonieră şi mai multe cabluri. Al doilea mandat de arestare este emis din decembrie 2009 şi vizează o faptă comisă pe 6 decembrie 2008. Atunci, rezultă din probele adunate de anchetatori, tânărul, alături de concubina sa, a pătruns prin efracţie într-o casă din localitatea de domiciliu, sustrăgând bunuri în valoare de 8.000 de lei.

După prima condamnare, nefiind de găsit în ţară, judecătorii au emis pe numele lui Rusu şi un mandat de arestare internaţional.

Ridicat de acasă în urma unei acţiuni la care au participat agenţi de la Posturile de Poliţie Voitinel, Gălăneşti şi Vicovu de Jos, tânărul de 22 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. De aici el va fi transferat la penitenciar, conform legilor în vigoare, după contopirea pedepselor, având de ispăşit trei ani de închisoare, plus un posibil spor de câteva luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întors acasă din Italia, a fost săltat de poliţie pentru două condamnări.
 Vizualizări articol: 3702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Întors acasă din Italia, a fost săltat de poliţie pentru două condamnări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Voitinel trimis de
(20 oct 2010, 11:41:02
ce descindere au mai facut si ei de la postul de militie din vicov si galanesti si special voitinel.....ca nu se poate zice politie ca aia nu sant politai.aia sant niste magari care au fost tractoristi sau cine mai stie ce.dar mai pe scurt niste betivani,alcoolisti.de parca au prins cel mai mare mafiot.asa scrieti voi astea de la monitorul,numai prostii stiti sa scrieti in ziar.tre sa fie un amarat ceva de a primit 3 ani ce se dau ani asa la noi in ro.ca orele pentru niste gainari.alti omoara conduc morti de beti fac accidente.contrabanda cu arme .tigari,si asa mai departe. aia ar trebui bagati 3-5-6-7 ani nu amarati astia.dar la noi justitia doarme.cica si mai un spor de cateva luni. baaaaaaaa dar unde va treziti in alta tara si sa evadezi nu primesti nimic in plus e dreptul tau.justitia romana ar trebui condamnata sa stea in puscarie sa ii arda la tub,iar dupa aia sa mai condamne,avem o tara de rahat,nu il cunosc pe individul pe care se zice ca lau saltat dar sant din zona.
1.1  RE: Voitinel trimis de
(20 oct 2010, 17:45:23
Poate ar trebui sa-ti fure si tie ceva din casa ca mai apoi sa te ofensezi ca ''militia'' nu l-a prins pe nelegiuit, iar daca l-a prins sa-l inviti pe hot la o cafea, sa-i dai si-o bere si eventual ceva lucruri din casa, pe care el nu le-a vazut in graba. In nici o tara infractorul nu are dreptul sa evadeze. Nu inteleg unde ai trait pana acum si de unde scoti ''drepturile'' unora.
1.2  RE: Voitinel trimis de
(20 oct 2010, 21:44:45
ba coroama tu nu ratezi nici un articol sa faci dovada cat esti de prost, mai bine te lasi de sportul asta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei