Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 138 (5345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentative de sinucidere

Două adolescente, internate la Spitalul Suceava, după ce s-au intoxicat cu medicamente şi au încercat să-şi taie venele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O adolescentă de 15 ani, din Suceava, a ajuns în weekend la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în urma unei tentative de sinucidere. Minora din Suceava a fost adusă la Urgenţe după ce a luat medicamente cu pumnul şi a încercat să-şi taie venele. Fata a fost internată în secţia Pediatrie, unde a fost supusă şi unui examen psihiatric. Medicii care o au în grijă spun că starea adolescentei este bună în urma tratamentului administrat.

„Pacienta prezenta o intoxicaţie medicamentoasă, însă nu era în comă. Ea avea şi o plagă tăiată la antebraţul stâng, dar fără să fie vorba de o secţiune profundă, care să afecteze vasele mari de sânge, ci mai mult de un tegument zgâriat”, a explicat medicul urgentist Tiberius Brădăţan.

Este al doilea caz de tentativă de sinucidere înregistrat în weekend la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi care vizează o adolescentă. O altă fată de 16 ani, din Mitocu Dragomirnei, a fost internată în compartimentul de Neuropsihiatrie Infantilă, după ce a încercat să-şi taie venele. Minora provine dintr-o familie dezorganizată şi a recurs la acest gest extrem după ce a intrat într-un anturaj nepotrivit. Adolescenta obişnuia să fumeze, să consume alcool şi lipsea în repetate rânduri de la şcoală. Medicii cred că ea a încercat să-şi pună capăt zilelor pentru a atrage atenţia familiei asupra problemelor pe care le are.

Tot în urma unei tentative de sinucidere, în weekend, la Spitalul Judeţean de Urgenţă a ajuns şi o femeie de 30 de ani, E. G., din Poienari, care a înghiţit nu mai puţin de 36 de capsule de Nitrazepam, un medicament pentru combaterea insomniei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două adolescente, internate la Spitalul Suceava, după ce s-au intoxicat cu medicamente şi au încercat să-şi taie venele.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Două adolescente, internate la Spitalul Suceava, după ce s-au intoxicat cu medicamente şi au încercat să-şi taie venele1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei