Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 nov 2014 - Anul XIX, nr. 258 (5767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Steliana Miron: „România este numai țara hrebenciucilor mari și mici”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea liberală Steliana Vasilica Miron militează pentru schimbarea radicală a sistemului care funcţionează în România, unul total străin de interesele naţionale.

Parlamentarul sucevean este de părere că în România s-au făcut legi care au distrus ţara. Legea restitutio in integrum a proprietaților este un exemplu în acest sens, fiind catalogată drept una dintre cele mai nocive legi care pun și vor pune în continuare în pericol siguranța națională a României.

„Știindu-se că cererile de restituire echivalează cu de două ori teritoriul României, nu s-a sesizat nimeni de răutatea acestei legi?”, s-a întrebat Steliana Miron.

Senatoarea care reprezintă zona de munte a judeţului Suceava în Parlamentul României spune că vineri seară, în calitate de invitată la Balul Bobocilor în Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc, s-a simţit extraordinar alături copiii şi tinerii Bucovinei, talentaţi, isteți, frumoși şi plini de speranțe.

„Pe seară, când m-am întors împreună cu familia spre Rădăuți, în mașină soțul meu m-a întrebat ce șanse cred că au acești copii în Bucovina, în Câmpulung Moldovenesc. Nu i-am răspuns la această întrebare soțului meu. M-am gândit ce ar răspunde Hrebenciuc la această întrebare sau alți hrebenciuci care au vândut România doar pentru comision. Ei nu au furat o țară, ei au furat și viitorul copiilor din Câmpulung Moldovenesc. România hrebenciucilor oferă astăzi tinerilor din Câmpulung doar un pașaport. România este numai țara hrebenciucilor mari și mici. Dacă este prins un hrebenciuc mare, profită imediat hrebenciucii mici. România doar așa funcționează. Nu este nimeni naiv să creadă că, de exemplu, zecile de mii hectare de pădure care nu au ajuns în totalitate la Hrebenciuc cel mare vor ajunge în dezvoltarea României. Nu, vor rămâne în continuare la hrebenciucii cei mici. Dacă clasa politică vrea cu adevărat ca și tinerii din Câmpulung Moldovenesc să aibă un viitor aici, trebuie să schimbe radical un sistem clădit 25 ani pe alte criterii care să nu mai fie străine de interesul național”, a opinat Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliana Miron: „România este numai țara hrebenciucilor mari și mici”.
 Vizualizări articol: 1400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Steliana Miron: „România este numai țara hrebenciucilor mari și mici”1.052

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei