Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 46 (5253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Femeile din PSD, în colaborare cu CJ, organizează acţiunea „Mărţişorul-simbol al renaşterii şi speranţei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Organizaţia Judeţeană de Femei a PSD, în colaborare cu Consiliul Judeţean, desfăşoară acţiunea „Mărţişorul-simbol al renaşterii şi speranţei”. Anunţul a fost făcut de vicepreşedinta Oana Pintilei, care a declarat că acţiunea are drept scop stimularea imaginaţiei şi creativităţii copiilor prin organizarea unui concurs de confecţionare de mărţişoare. În concurs au intrat 336 de copii din clasa a IV-a din zece localităţi din judeţ, şi anume Pârteştii de Jos, Pârteştii de Sus, Todireşti, Zamostea, Zvoriştea, Milişăuţi, Grăniceşti, Pătrăuţi, Moara şi Mihoveni.

„Copiilor le-am pus la dispoziţie un kit minimal, iar ei vor adăuga în funcţie de fantezia şi priceperea fiecăruia materiale proprii şi vor crea mărţişoare cu care vor participa în primă fază la o selecţie locală. Această etapă se va desfăşura la nivel de şcoală, în perioada 26-28 februarie, şi va consta în alegerea a o sută de mărţişoare, câte zece din fiecare localitate, de către o comisie de jurizare formată din doamne social-democrate. Cele o sută de mărţişoare selectate vor participa la etapa judeţeană, care va avea loc în municipiul Suceava în data de 2 martie. Cei o sută de copii ale căror mărţişoare au fost selectate vor fi prezenţi în dimineaţa acelei zile la Suceava, unde vor fi oaspeţii Muzeului de Istorie şi Muzeului de Ştiinţele Naturii, iar la 12.30 vor participa la expoziţia mărţişoarelor create de ei şi implicit la a doua etapă a concursului, ce se va desfăşura la Consiliul Judeţean. Acolo vor fi alese şi premiate cele mai deosebite creaţii”, a explicat Pintilei. Oana Pintilei a mai spus că în final toţi cei 336 de copii vor primi premii şi diplome de participare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile din PSD, în colaborare cu CJ, organizează acţiunea „Mărţişorul-simbol al renaşterii şi speranţei”.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Femeile din PSD, în colaborare cu CJ, organizează acţiunea „Mărţişorul-simbol al renaşterii şi speranţei”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   666 trimis de
(26 feb 2013, 14:33:02
copii din clasa a 4 vor fi primiti in randurile pionerilor
2.   Pt PSD-iste... trimis de
(26 feb 2013, 21:05:59
Toate  ☭ rile din psd, sa se grabeasca sa-i puna martisor la sulica lui nechifor....nu de alta dar peste vreo luna nu o sa si-o mai vada de burtoi.... Ce bine e la sefia CJ-ului...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei