NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
luni, 15 iun 2009 - Anul XIV, nr. 137 (4123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9766 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,629 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Denise Richards îşi doreşte să se recăsătorească

Actriţa Denise Richards, care a trecut printr-un divorţ dificil de actorul Charlie Sheen, ar vrea să se recăsătorească, fiind inspirată de relaţia frumoasă a părinţilor săi, informează site-ul femalefirst.co.uk.
"Cu siguranţă mi-ar plăcea să mă căsătoresc din nou. Părinţii mei au fost căsătoriţi până în 2007, când mama a murit, aşa că eu chiar cred în căsătorie. Încerc să nu imi fac planuri şi să trăiesc clipa. În viitor totul este posibil, dar în acest moment nu am planuri de nuntă", a declarat actriţa.
Denise Richards, care are două feţite cu Charlie Sheen, Sam de cinci ani şi Lola de patru ani, a mai spus că, în prezent, caută o nouă iubire şi nu îi pasă dacă viitorul ei iubit nu va fi o celebritate.
"Pentru mine nu contează ce meserie au oamenii. Nu voi avea o relaţie cu cineva doar pentru că este cunoscut.Uneori însă este mai uşor aşa deoarece o vedetă înţelege mai bine latura dificilă a meseriei mele. Dacă eşti parte din public e mai greu să te obişnuieşti cu asta", a mai spus actriţa.
"Am avut un mariaj şi am două fiice uimitoare. Acum vreau doar să găsesc o persoană bună", a mai precizat Denise Richards.
La sfârşitul anului trecut, Sam şi Lola Rose Sheen, fiicele actorilor Denise Richards şi Charlie Sheen, au scăpat cu viaţă dintr-un grav accident în care au fost implicate patru automobile şi care a avut loc la nord de oraşul Los Angeles.
Denise Richards şi Charlie Sheen s-au despărţit în 2006.
Sheen, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit cu agentul imobiliar şi fostă actriţă Brooke Mueller, în vârstă de 31 de ani, în mai 2008, iar în aprilie cei doi au devenit părinţi unor gemeni. Totodată, Sheen mai are o fetiţă, Cassandra, cu fosta sa prietenă, Paula Profit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Denise Richards îşi doreşte să se recăsătorească.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denise Richards îşi doreşte să se recăsătorească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei