Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 feb 2014 - Anul XIX, nr. 28 (5537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sub ochii paznicilor

Poliţia cercetează furtul a peste 7.000 de litri de motorină din curtea TASA - Atlassib

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei persoane sunt cercetate penal pentru furtul a peste 7.000 de litri de motorină din curtea Transporturi Auto SA - Atlassib, de pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, suspecții fiind chiar angajați ai societății la vremea comiterii faptelor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava e vorba de doi agenți de pază și gestionarul stației de carburanți.

Împotriva respectivilor, Petru I. (63 de ani), din comuna Ipoteşti, Constantin U. (37 de ani), din municipiul Suceava, şi Anton P. (39 de ani), din oraşul Siret, a fost confirmată în urmă cu două zile începerea urmăririi penale de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Cei trei sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Furtul s-a petrecut în perioada 31 martie 2012 - 21 aprilie 2012, în total fiind sustrasă cantitatea de 7.140 de litri de motorină. Din informațiile furnizate de purtătorul de cuvânt al poliției județene, subcomisarul Ionuț Epureanu, motorina s-a “volatilizat” atât din stația de carburanți, cât și din rezervoarele autocarelor parcate în curtea TASA.

Valoarea prejudiciului a fost calculată la 41.227,87 de lei, din care s-au recuperat până în prezent aproximativ 23.500 de lei.

 

Cercetate pentru gestiune frauduloasă la firma la care erau angajate

Tot în urmă cu două zile, s-a început urmărirea penală și față de două femei din municipiul Suceava, cercetate pentru gestiune frauduloasă la firma la care au fost angajate. Învinuitele, Loredana A. (38 de ani) şi Marica B. (41 de ani), sunt acuzate că, în calitate de manipulante mărfuri la o societate comercială din Suceava, cu ocazia gestionării mărfurilor existente la punctul de lucru, au pricinuit cu rea-credință, în perioada martie 2012 - ianuarie 2013, pagube societăţii în valoare de aproape 38.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia cercetează furtul a peste 7.000 de litri de motorină din curtea TASA - Atlassib.
 Vizualizări articol: 2871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Poliţia cercetează furtul a peste 7.000 de litri de motorină din curtea TASA - Atlassib5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei