Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 46 (5253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Şofer din Vicov, prins de poliţie după ce s-a izbit în două maşini, a rănit doi oameni şi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 34 de ani din Vicovu de Sus care conducea un autoturism Mazda a lovit două maşini una după alta, rănind uşor două persoane, după care a fugit. Poliţiştii l-au găsit ascuns într-o gospodărie, în spatele unei magazii. Cum şoferul pericol public, care probabil era şi băut, mai are la activ două dosare penale la regimul rutier, poliţiştii au emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Se întâmpla duminică seară, iar ieri suspectul s-a întors în libertate după ce magistraţii au luat decizia că acesta poate fi cercetat în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

 

S-a izbit într-o maşină parcată, apoi într-un autoturism care se deplasa în faţa sa

Duminică seară, în jurul orei 18.45, poliţia a fost sesizată că pe DN 2E, în interiorul comunei Vicovu de Jos, s-a produs un accident rutier, iar şoferul a părăsit locul faptei. S-a stabilit ulterior că Gheorghe Reuţă, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Vicovu de Sus, posesor de permis de conducere emis de autorităţile italiene, aflat la volanul unei Mazde, a intrat mai întâi în coliziune laterală cu un autoturism Audi, care era parcat regulamentar. Şoferul şi-a continuat drumul şi, la interseţia DN 2E cu DN 2H, a lovit un autoturism Skoda Fabia, condus regulamentar în faţa sa de un şofer din Frătăuţii Vechi. Doi dintre pasagerii din această maşină, o tânără de 22 de ani şi fiul acesteia, în vârstă de trei ani şi opt luni, au fost răniţi uşor.

 

A refuzat să sufle în etilotest

Şi după acest al doilea impact, şoferul, precizează poliţia, şi-a continuat deplasarea, însă în scurt timp şi-a abandonat maşina. Poliţiştii chemaţi la faţa locului l-au găsit pe Gheorghe Reuţă ascuns într-o gospodărie din zonă, în spatele unei magazii. Poliţiştii rutieri au încercat să-l testeze cu etilotestul, însă suspectul a refuzat verificarea. Ulterior, la spital acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge. Poliţiştii anchetatori au consemnat în raportul de eveniment că şoferul în vârstă de 34 de ani mirosea a alcool, iar accidentul s-au produs din cauza stării de ebrietate a acestuia.

 

Zona Vicov, raiul „vitezomanilor” care nu opresc la semnalul poliţiei

La nivelul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, zona Vicov este considerată cea mai grea din judeţ. Aici, şoselele sunt împânzite de maşini înmatriculate în alte state, multe cu volan pe partea dreapta, şi adesea şoferii refuză să oprească la semnalele poliţiştilor care efectuează controale în trafic. Din această cauză, acum câteva luni, la Vicovu de Sus a fost detaşat un echipaj de la Serviciul Rutier Suceava, care a acţionat cu o maşină cu aparat radar numai în zonă. Tot din cauza numeroaselor probleme din trafic de la începutul acestui an, la Vicovu de Sus au fost repartizaţi doi poliţişti rutieri proaspăt absolvenţi ai şcolii de la Câmpina (ambele femei). Asta în condiţiile în care până la finele anului 2012 la Poliţia oraşului Vicovu de Sus era un singur poliţist rutier. 

Inconşţienţa şoferilor de genul celui prins acum două zile s-a transformat de câteva ori în tragedii, oameni nevinovaţi fiind omorâţi de maşini scăpate de sub control. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer din Vicov, prins de poliţie după ce s-a izbit în două maşini, a rănit doi oameni şi a fugit.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 5 voturi
Şofer din Vicov, prins de poliţie după ce s-a izbit în două maşini, a rănit doi oameni şi a fugit4.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Te omor si te platesc trimis de
(26 feb 2013, 13:16:45
Nu e singurul caz cand,cocalari nascuti din mocirla,te omoara si te plateste.Toate omorurile din culpa,in 95 la suta din cauze,se termina cu o suspendare.Cazul de fata,e unul fericit,cand victimele scapa cu viata.Aceasta creatura,este un nou produs,intre alte mii,a unei justitii de 2lei a unui stat din Africa.Scenariul e simplu,un sofer beat distruge doua masini plus victimele colatelare,dupa care fuge.Vine politia ca sa investigheze,iar toata tarasenia este data in presa.Nimic anormal pana aici,numai ca,militianul care vine la constatare,e un militian care ii e greata de bani,si intra in sevraj cand e vorba de valuta.Soferul iadului e traficant de tigari,si interventia la militian se face printr-un oarecare Mitica.Deci,Mitica e prieten cu soferul,si tot acest Mitica,decimeaza padurile Bucovinei.Ca viteza de decimare a codrului,sa fie una adegvata marelui jaf silvicol national,militianul e proprietar de instalatii de debitare de material lemnos.Cine alimenteaza cu lemn pe militian?Mitica.Deci mitica si militianul sunt prieteni la catarama,acceiasi catarama care ar trebui si-i lege la maini si picioare pe astfel de microbi ai societatii.Cei 4 evanghelisti au fost trei,Luca si Matei,numai ca matei la care ma refer,nu e evanghelist,nu a scris versete,el scrie procese verbale.Si uite cum,ai tendinta sa crezi ca Matei,e un om a lui Dumnezeu,nimic mai real,doar ca el este Dumnezeul soselelor,si in loc de versete,scrie procese verbale,care ajung sau nu in instanta,dupa cum spune procesverbalistu.Ma intreb ca simplu cititor,de ce oare articolul de mai sus,e atat de evaziv acolo unde se scrie de alcoolemie?Refuza testul,dar i se ia probe de sange la spial.Ok,CATA ALCOOLEMIE AVEA, MILITIANULE CARE AI DAT LA ZIAR INFORMATIA?????Cat avea 1000la1000,?Laso in ceata,ce ma intereseaza cat la mie?Luam-ar dracu de prost ce sunt,eu trbuie sa stiu ce impozite am de platit,ca militia sa aiba salarii si bani pt cerneala cu care scriu pe masini,sigurana si incredere.Auzi cum suna,auzi num
2.   Te omor si te platesc trimis de
( 3 mar 2013, 13:45:47
Esti cumva legionarul de straja? Iti pare rau dupa Valea Brodinii ?Ai mustrari de constiinta???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei