Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2012 - Anul XVII, nr. 254 (5159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ierarhii

Vasile Armenean, „regele îngheţatei”, singurul sucevean în Top 300 Capital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Armenean este singurul sucevean care figurează în Top 300 Capital, ierarhia celor mai bogaţi români în 2011. Potrivit celor de la Revista Capital, proprietarul fabricii de îngheţată Betty Ice este creditat cu o avere de 29-30 de milioane de euro.

În ciuda crizei pe care o traversează întreaga societate românească, Vasile Armenean a reuşit nu doar să-şi stabilizeze afacerea, ci chiar să o şi dezvolte. Aşa se face că în 2011 a vândut îngheţată în valoare de 19,6 milioane de euro, cu 1,8 milioane de euro în plus faţă de 2010. O parte din profit a fost reinvestit, în echipamente şi maşini necesare funcţionării activităţii firmei Betty Ice, mai exact 1,6 milioane de euro. Potrivit lui Vasile Armenean, dezvoltarea firmei a avut drept consecinţă şi creşterea numărului de angajaţi cu 10%.

Proprietarul Betty Ice spune că a primit oferte de „ordinul zecilor de milioane de euro” pentru a-şi vinde afacerea, dar le-a refuzat pe toate.

În vârstă de 43 de ani, Vasile Armenean este cunoscut ca un tip echilibrat şi ponderat. Cu toate acestea, recent şi-a cumpărat propriul avion, care să-i permită să se deplaseze cât mai rapid în diferite locuri din ţară unde are de rezolvat probleme de afaceri. De asemenea, „regele îngheţatei”, aşa cum mai este cunoscut Armenean, şi-a cumpărat şi un Porsche 911 Carrera GTS, care poate atinge 300 km/h în doar câteva secunde.

Anul acesta, Vasile Armenean şi-a căsătorit şi fiica cea mare, Beatrice. Nunta a avut loc la un hotel de lux din Monte Carlo, iar cei 65 de invitaţi au ajuns la destinaţie cu un avion închiriat de la compania Carpatair care i-a lăsat la Genova, de unde au fost preluaţi cu autocarele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Armenean, „regele îngheţatei”, singurul sucevean în Top 300 Capital.
 Vizualizări articol: 4976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Vasile Armenean, „regele îngheţatei”, singurul sucevean în Top 300 Capital3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DA DA:.. trimis de
(30 oct 2012, 11:31:20
Domnul Armenean cotizeaza bine la Monitorul... Aplast nu .. presupun ca firma betty nu are deloc probleme
2.   E Porsche nu Formula 1 trimis de
(30 oct 2012, 11:57:06
Numai o masina de F1 atinge 300 km/h in doar cateva secunde (sub 10). Porsche 911 Carrera GTS are nevoie de mult mai mult, peste 40 de secunde, viteza maxima fiind 302 km/h. Probabil ai vrut sa spui ca atinge suta in cateva secunde.
3.   GT 3 RS trimis de
(30 oct 2012, 13:14:49
GT 3 RS ajunge la 310 km/h iar de la 1-100km/h 4,3 secunde.-. asta la versiunea RS
4.   Reportaj de ... trimis de
(30 oct 2012, 22:30:26
decat scriai articolul asta mai bine mancai un....inghetat mark bety ice...tu nu vezi ma cat de lingau,libidinos....slugarnic si pupicurist poti fi?!....tu nu te uiti un pic la tine....lumea moare de foame prin case si tu scrii de 911 gt...mai combinatorule...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei