Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 oct 2012 - Anul XVII, nr. 254 (5159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Singurul club de cinci stele

Concert Proconsul la împlinirea unui an de activitate a Aquarius Club din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale din România, Proconsul, care a făcut istorie, lansând numeroase melodii de succes, s-a aflat la finele săptămânii trecute în Câmpulung Moldovenesc, sărbătorind alături de sute de prieteni împlinirea unui an de activitate a Aquarius Club, singurul complex recreaţional de cinci stele din judeţ, dacă nu chiar din Moldova.

Într-o atmosferă prietenească, relaxantă, sute de oameni au petrecut ore în şir ascultând muzică live, discutând şi dansând până târziu în noapte.

De la bun început, Bodo, solistul trupei Proconsul, a dedicat întreg concertul Clubului Aquarius, la împlinirea unui an de activitate, sărbătorind, în acelaşi timp un eveniment propriu, împlinirea a 13 ani de activitate muzicală.

„Numai una”, prima melodie a serii, a dat startul unei serii de dedicaţii adresate unor frumoase domnişoare şi doamne care îşi sărbătoreau acolo zilele de naştere.

Spectatorii au putut apoi afla „Rețeta iubirii”, dar și „Povestea noastră” și alte melodii de succes, care au îndemnat lumea la dans, fie pe melodii ritmate, vesele, fie pe balade pline de tandrețe. „Visez”, „Inima” și „Cerul” au fost doar câteva dintre melodiile care au însuflețit publicul, făcându-l să trăiască din plin fiecare vers, fiecare acord muzical, să danseze și mai ales să se simtă bine.

Bodo a urat Clubului Aquarius cel puțin 100 de ani de activitate și i-a felicitat pe cei care l-au înființat, Nicolae și Mirela Troașe, pentru că au reușit să aducă la Câmpulung Moldovenesc, în nordul Moldovei, tot ce se putea mai bun în materie de muzică, prin spectacole live, cu trupe și interpreți de calitate.

De altfel, în numai un an de existență, Aquarius Club a reușit să aducă în fața a mii de spectatori, dar și în sufletul lor, trupe celebre precum Iris, Vița de Vie, Proconsul, Nightlosers, Desperado, Nivelul II, Pacifica, Los Anonimos, T-Jazz, Carnaval, Odyssey, dar și iubiți reprezentanți ai muzicii românești, precum Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Berti Barbera, Mircea Vintilă, Ioan Gyuri Pascu, Cătălin Ungureanu și Adi Beznă, Cristi Minculescu și mulți alți reprezentanți ai muzicii de calitate din România.

 

Investiție în viitor

Aquarius Club din Câmpulung Moldovenesc reprezintă o investiție de aproximativ 1,5 milioane de euro, realizată de grupul de firme Calcarul SA din Pojorâta.

Gândit ca o bază sportivă și de agrement, după un concept nou pentru județul Suceava, fiind un complex integrat ce asigură spații pentru activități sportive, de distracție cât și cele de întreținere și înfrumusețare, Aquarius reprezintă una dintre cele mai importante investiții private din orașul turistic Câmpulung Moldovenesc.

Acesta oferă nu doar locuitorilor, cât mai ales turiștilor, acel plus de valoare necesar pentru a avea amintiri plăcute, care să te facă să dorești să revii, nu o dată, ci de cât mai multe ori.

Pe o suprafață de o jumătate de hectar, foarte aproape de centrul orașului, sunt amenajate tenuri de tenis, minifotbal și fotbal, piscină pentru adulți şi copii, iar centrul SPA este dotat cu saună uscată, saună cu sare, baie de aburi, masaj, solar, sală de fitness și salon pentru tratamente corporale.

Nu trebuie uitat nici clubul în care concertele live se țin lanț, în fiecare vineri seară, sau cel mult la două săptămâni, care este de asemenea un loc numai bun de petrecut oricând cu prietenii, într-o atmosferă relaxată, intimă, cu lumină discretă și muzică bună.

„Pe lângă scopul recreațional, ne dorim ca acest complex să aibă și un rol educativ, de formare a tinerelor generații, nu doar prin muzică bună, ci și prin principii de viață sănătoase. Nu este o investiție de profit, pentru că nici nu aduce încă, dar este o investiție în viitor, în viitorul celor din Câmpulung Moldovenesc, a celor mici, dar și a celor mari”, a declarat Nicolae Troașe, președintele grupului de firme Calcarul.

Odată cu existența acestui complex și în perspectiva punerii în funcțiune a uneia dintre cele mai mari pârtii de schi din România, stațiunea Câmpulung Moldovenesc are premisele necesare să devină cu adevărat un punct de atracție în Bucovina, Aquarius fiind deja căutat de persoane care vin special din alte județe pentru a se simți bine aici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert Proconsul la împlinirea unui an de activitate a Aquarius Club din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1363 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concert Proconsul la împlinirea unui an de activitate a Aquarius Club din Câmpulung Moldovenesc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARE trimis de
(30 oct 2012, 13:49:45
CAT A COSTAT REAMENAJAREA DRUMULUI DE PE PARAUL CAILOR-FD.MOLDOVEI???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei